WoW-GW2 lub FFXIV Pomoc w wyborze gry

Witam! Wczoraj naszła mnie ogromna ochota aby ponownie odwiedzić World of Warcraft,jednak kiedy już zacząłem go ściągać przypomniałem sobie o Guild Wars 2 i o Final Fantasy,i teraz nie wiem na którą grę się zdecydować.W WoW-a już grałem a w FFXIV i GW2 już nie.Bardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji.

Pozdrawiam :)

WoW na globcu czy jakiś priv ?

Ja ci mogę sprzedać swoje GW2 razem z kontem email które założyłem tylko dla tej gry, daje cdkey i wszystko co trzeba, chce to sprzedać gdyż mój dostawca internetu ostatnio leci w kulki i mam ping ~100.

WoW (jeśli mowa o globalu) zdecydowanie najbardziej żywotną grą w tym okręgu. No i zbliża się kolejny dodatek powoli także jest to dość dobry moment na powrót do gry. GW2 grałem i nigdy mnie tak nie przyciągnęło. FF nie wiem.

Tak czy owak jeśli szukasz gry, która jeszcze latami będzie na rynku to WoW / GW2. Choć ja bym wybrał WoW'a bo, przynajmniej dla mnie, jest lepszą grą.

Witam! Wczoraj naszła mnie ogromna ochota aby ponownie odwiedzić World of Warcraft,jednak kiedy już zacząłem go ściągać przypomniałem sobie o Guild Wars 2 i o Final Fantasy,i teraz nie wiem na którą grę się zdecydować.W WoW-a już grałem a w FFXIV i GW2 już nie.Bardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji.

Pozdrawiam :)