WoW hellground

Szukam chętnych osób do wspólnej gry na Hg po stronie ally ;) Mam dopiero 10 lvl i gram hunterem :) Nick w grze "thugwaffle". Strona gry ; hellground

exp 2 , questy x2 , loot x1. Tbc 2.4.3.

Bardzo dobry serwer z mała ilością bugów.

Wiecej info na mumble :

Mumble : Adres: mumble.csrv.pl Port: 62967

odświeżam ,aktualnie 20 lvl

Witam ja mogę tylko podaj strony do pobrania rejestracji itp

Jestem chętny.

aha, a jeśli już coś to mam grać konkretną klasą czy kim mi się będzie chciało?

gram po stronie ally. Wybierz jaką masz ochote klase :) Ja gram hunterem nick: thugwaffle. Strone głowna podałem w pierwszym poście i tam masz dział download. Jak już pobierzecie juz gracie to pisać do mnie. obecnie jestem w gildi ale tylko do czasu 70 .

Też chętnie pogram , napisałem ci PM

To jak już wbijecie z 50+ to wam pomogę Dwarf Hunter 70 s1 ^^

Mi możesz pomóc :D też dwarfem gram. ;p

Tyle chętnych a w grze ani słychu ani widu :D Obecnie 25 lvl i rośnie!

odświeżam! obecnie 39 lvl. Mam mumble do komunikacji

Ja moge grać, ale godzinka-dwie dziennie max. Ile osób gra?

Obecnie ze mna 5

Ja bym zagral, ale wolalbym aby jednak byl ts3, a nie mumble :(

graja ze mna obecnie 2 kobiety i 2 facetow. Uzywamy mumble i powiem ,ze prosty jest w obsludze więc nie widzę przeszkody pobrania go :D Jak cos pisać w grze do thugwaffle. Pomoge ile będe mogł ;) 45 lvl dobity

graja ze mna obecnie 2 kobiety i 2 facetow. Uzywamy mumble i powiem ,ze prosty jest w obsludze więc nie widzę przeszkody pobrania go Jak cos pisać w grze do thugwaffle. Pomoge ile będe mogł 45 lvl dobity

To podaj serwer mumble, tu nie chodzi czy jest prosty w obsłudze czy nie, tylko o to, że nie wiem czemu nie chce mi się czasami połączyć z serwerami, które działają, bo siedzą na nim kumple...

metanabol wyslij na pw dane do mumbla pogram z wami

Mumble : Adres: mumble.csrv.pl Port: 62967

Szukamy graczy PVP i PVE.

odświeżam

A nie chcielibyście się przerzucić na Molten WoW? Pytam, ponieważ jest tam Cataclysm, exp x5 i gra o wiele więcej osób?