[WoW] Hellground

Szukam osób do gry na wyżej wspomnianym (i tylko na tym) servie. Nie interesuje mnie wasze doświadczenie z grą, czy wiek, każdy mile widziany. Jednocześnie piszcie w temacie jaką będziecie grali klasą, i jaką frakcję wybieracie. Ja będę pykał hunterem lub magiem, a jeżeli chodzi o frakcję to preferuję Horde.

Ps. najlepiej każdy od 1lv, sam gram od nowa, ale jak masz większy level to też pisz ;)

Ja gram tam rogalem mam już 70 ale ostatnio zachciał mi się pograć warlock i go expie mam na razie 27 wiec jak coś pisz na gg a i gram w hordzie a nabic 30 lvl to kwestja zarwani jednej nocki

Ja chętnie zagram,prawdopodobnie będzie to healer, jeżeli chodzi o frakcje to mi to obojętne.

Ja od teraz gram hordem hunterem. Moje gg - 42334057

Dołączę do was, ku chwale Hordy ;)

Jeśli chodzi o klasę to jeszcze się zastanowię ( bo grać zacznę dzisiaj koło południa ), ale obstawiam że Warrior.

Może najwyższy czas zagrać w wowa? :D Ja zobaczę czym zagram ;p ale dołączam do was.

Jeste z wami ;),prawdopodobnie Warlock lub Prej :)

Może i być Horda;p,aczkolwiek bardziej by mi pasowało Ally ^^

W grze jestem Qorisend. Większość jest za hordą więc tą frakcją grać będziemy.

Tez pogram z wami na tbc Pewnie palek pod heala.

bedzie jakis skype ts czy cos?? ;)

Ja wbiję dzisiaj pod wieczór sobie do gry

Moje plany też się przełożyły na wieczór ( nie ma to jak się wyspać :D )

Jeśli chodzi o ew. ts / skype to mogę mieć problem gdyż gram na laptopie, gdzie jakość mikrofonu jest jaka jest xd

Dziś ,mogę już grac cały dzień,w tym momencie zakładam postać gdyby ktoś już teraz grał dajcie znać na GG2539439,i podać swój nick ;)

też z chęcią pogram nick fizovski

JA też mogę pograć drut Plicza

Ja zacząłem niedawno grać w WOW'a , i mam 10 rogala :D . Nick Rogaloowy

Jak ktoś tam już gra napiszcie 37585052

Szukam osób do gry na wyżej wspomnianym (i tylko na tym) servie. Nie interesuje mnie wasze doświadczenie z grą, czy wiek, każdy mile widziany. Jednocześnie piszcie w temacie jaką będziecie grali klasą, i jaką frakcję wybieracie. Ja będę pykał hunterem lub magiem, a jeżeli chodzi o frakcję to preferuję Horde.

Ps. najlepiej każdy od 1lv, sam gram od nowa, ale jak masz większy level to też pisz ;)