Elo.Chce sobie pograć w WoW`a (pare miescięcy temu grałem) i wpisałem w google se polskie serwy i zainteresowałem sie serwerem JarGames już ściagam WoW`a i czy może ktoś mi napisać czy serwer jest dobry?Czy lepszy ToD lub Sunwell?
WoW JarGames?
ŻalGejms..... Serwer godny uwagi, ale od razu mówię - DUŻO NEO !! Ceny - do 120k golda (!) Raty x20, więc jak chcesz szybko naexpić alty to warto grać. Ostatnio otworzyli BetaCata (100-200 online), ale stary serwer - Stavakor - nadal działa (400-1200 online).
aa a polecił byś jakiś fajny serwer?żeby nie były raty x1.
-----------
Może jakiś Molten? Jest tam kilka serwerów.
www.molten-wow.com - oto stronka serwera.
Molten dobry lecz po godzinie 16 kolejki po ok 1000 osob ;/
Ammon i Jogurt dzieki zobacze oba serwery.
Apocalypse średnio 600 osób.Admin dość ostry w tym sensie, iż za bugowanie swp etc. lub podobne rzeczy banuje z miejsca, dzieci neo itp. nie ma.Na serwerze jest miła atmosfera, wszystkie BG działają, zresztą większość rzeczy tam działa. Polecam bo gram już tam troche i gra się naprawdę przyjemnie.Raty: Exp 25x Honor: 10x
Na serwerze Apocalypse odradzam grac spytasz sie cos GM'a i od razu ban jak cos mu nie spasuje ten GM ma jakies schizy powiem tye
Sa tam Same Lizusy ktore liza dupe Viennie.
Vienna nie zajmuje sie niczym innym jak zbieraniem kasy za dotacje.
Powiem tyle chcesz grac na takim serwerze to polecam wlasnie APO!
Na serwerze Apocalypse odradzam grac spytasz sie cos GM'a i od razu ban jak cos mu nie spasuje ten GM ma jakies schizy powiem tye Sa tam Same Lizusy ktore liza dupe Viennie.Vienna nie zajmuje sie niczym innym jak zbieraniem kasy za dotacje.Powiem tyle chcesz grac na takim serwerze to polecam wlasnie APO!
Niestety to prawda...
Polecam crackcraft.pl Oczywiście TBC. Naprawdę miło się gra i jest duży poziom PvP
Raty: Exp 35x
Honor: 15x
A mam pytanie mam wow,tbc,i wotlk da sie jakoś zrobić żebym mógł grać na serwerach tbc np na Hellground lub jak wspomniał Ammon na crackcraft?
Niestety nie da sie tak grac musisz zainstalowac nowego wowa z tbc ale na CrackCraft jest realm WoTLK 3.3.5a wystarczy wejsc na CrackCraft.pl i tam po prawej masz serwer
Mozesz tez zagrac sobie na Cataclysm'ie no chyba ze chcesz sie nauczyc grac to polecam najlepiej TBC tam najszybciej idzie sie nauczyc grac w WoW'a, aha jezeli wolisz grac na serwerze Blizzlike to jedynie Hellground
P.S jezeli chcialbys zagrac na dodatku Cataclysm to pisz mi na pw dam ci linka i strone serwera co gra okolo 1k ludzi
Aha dzięki zobacze tego CrackCraft.A pare min temu zagrałem na Molten wow i odrazu ma sie 80 lvl eq sobie kupiłem bo jest u handlarzy i u goblina bylo PVP arena to wziołem 1 i biłem się z tymi z innego królestwa tylko ciągle dedam nieważne jaką mam postać klasei tak dedam nie wiem dlaczego:( grałem w sporo gier wow`a znam śrenio nie wiem jet jakiś serwer na którym naucze sie wszystkiego co i jak etc.?
Nauczyć to ty się powinieneś przede wszystkim zasad poprawnej pisowni i składni zdania, bo z twoich wypowiedzi ledwo da się cokolwiek zrozumieć.
Nauczyć to ty się powinieneś przede wszystkim zasad poprawnej pisowni i składni zdania, bo z twoich wypowiedzi ledwo da się cokolwiek zrozumieć.
Co to w ogóle ma znaczyć?Takie komentarze to se pisz na youtube Ja założyłem temat z pytaniem a Ty wyjeżdżasz Mi,że niepoprawnie piszę i kto Cię prosił o czytanie mojego tematu/komentarzy?Twój komentarz jest zbędny tutaj..
Planktonie, mówisz, że mój komentarz jest zbędny? Jak mam odpowiedzieć na pytanie, które postawiłeś w temacie, skoro nie potrafisz go nawet poprawnie sformułować? Pomyśl...
Planktonie, mówisz, że mój komentarz jest zbędny? Jak mam odpowiedzieć na pytanie, które postawiłeś w temacie, skoro nie potrafisz go nawet poprawnie sformułować? Pomyśl...
Tak twój komentarz jest zbędny, to że nie umie poprawnie pisać to jego sprawa i TYLKO jego. Nie spamuj i nie pisz zbędnych odpowiedzi.
Jeśli ci to pasuje graj na Jargamesie nikt ci nie grozi, chociaż fakt jest tam banda dzieciuchów, ale znajdzie się dorosła gidlia rozmawiająca na VT lub TS
Ja gram na JG i często wywala z serwera:/
Elo.Chce sobie pograć w WoW`a (pare miescięcy temu grałem) i wpisałem w google se polskie serwy i zainteresowałem sie serwerem JarGames już ściagam WoW`a i czy może ktoś mi napisać czy serwer jest dobry?Czy lepszy ToD lub Sunwell?