Witam chciałbym zagrać WW grę, i teraz tak chcę wiedzieć czy mlge grać płynnie na LOW detalach na sprzęcie: procek 3.5ghz ram 3 gb i grafa 256mb i jaki server polecacie ale z low rate.
ps pisze z fona
Witam chciałbym zagrać WW grę, i teraz tak chcę wiedzieć czy mlge grać płynnie na LOW detalach na sprzęcie: procek 3.5ghz ram 3 gb i grafa 256mb i jaki server polecacie ale z low rate.
ps pisze z fona
Polecam Toda
powinno pójść bez problemu co do servera hmm TOD jest zacofajny ja bym polecił Wotlkowy Molten na low ratach np 3x
Zależy. Zdecydowanie bardziej polecam ci gre na serverach TBC, najlepszym jest hellground. Jeżeli chcesz grac pod WOTLK'a, to odradzam Sunwella (gold za kase), i polecam Moltena, niestety, ping nie zawsze jest dobry, bo serv w USA.
ok wielkie dzieki zabieram sie do sciagania
ok wielkie dzieki zabieram sie do sciagania
Z ciekawosci - Gdzie bedziesz grał?
A ja polecam ci sever iCe pod Cata. Sam podszedłem do niego z dystansem ... po próbach "gry" na mega zbugowanym Molten Cata tutaj nie spodziewałem się więcej i lepiej. Ale ku mojemu zdziwieniu jest naprawdę porządnie ... i śmiem twierdzić że to w ogóle jeden z najlepszych privów pod względem działalności ... przy ogólnym wykonywaniu Q a jestem po około 1000+ nie napotkałem nie działającego szoook !!
Z ciekawosci - Gdzie bedziesz grał?
Narazie sprubóję na Tod, jak on mi się nie spodoba to zobacz i najwyżej na piszę...
ps znowu piszę z fona;D
A ja polecam ci sever iCe pod Cata. Sam podszedłem do niego z dystansem ... po próbach "gry" na mega zbugowanym Molten Cata tutaj nie spodziewałem się więcej i lepiej. Ale ku mojemu zdziwieniu jest naprawdę porządnie ... i śmiem twierdzić że to w ogóle jeden z najlepszych privów pod względem działalności ... przy ogólnym wykonywaniu Q a jestem po około 1000+ nie napotkałem nie działającego szoook !!
Widać że grałeś tylko na ostatnio otwartych realmach Cata Moltena.
Wiadomo, że świeżo otwarte realmy będą pracować inaczej i będą bugi szczególnie że Molten Staff używa własnego silnika.
iCe WoW używa przerobionego TrinityCore i piszą że to ich własny silnik, więc nie mają się czym chwalić...
To że działają tam questy to nic nadzyczajnego skoro reszta leży i kwiczy.
Co drugi talent dk nie działa, bg pobuggowane w cholere, df wypierdziela ludzi poza respawn. Tego można dużo wymieniać jeżeli chodzi o iCe WoW.
----------
Co do ToD'a. To polski server więc dobry na start, szkoda że jego administracja tak słabo się stara o jego utrzymanie.
Bardziej bym polecał Ci Sunwell'a, mimo iż jest tam kasa za sms'a, ale wg. mnie to nic strasznego i za dużo to nie zmienia w rozgrywce,
a server jest na prawde dobry.
----------
Kiedy się już wygrasz na polskich serverach polecam przejść na Moltena.
Oczywiście na realmy wotlk. Ciężko tam znaleźć jakieś bugi. Jedyne co nie działa to Wintersgrap.
Więc server oferuje praktycznie wszystko czego dusza zapragnie, a i dużo polaków tam gra.
Widać że grałeś tylko na ostatnio otwartych realmach Cata Moltena.Wiadomo, że świeżo otwarte realmy będą pracować inaczej i będą bugi szczególnie że Molten Staff używa własnego silnika.iCe WoW używa przerobionego TrinityCore i piszą że to ich własny silnik, więc nie mają się czym chwalić...To że działają tam questy to nic nadzyczajnego skoro reszta leży i kwiczy. Co drugi talent dk nie działa, bg pobuggowane w cholere, df wypierdziela ludzi poza respawn. Tego można dużo wymieniać jeżeli chodzi o iCe WoW.
Tak gram Dużo ostatnio na obu serwerach ... śledząc poczynania np. wspomnianego Moltena na którym regres popraw postępuje w równi przychodu serwera.
Administracja nowo otwartych realmuw jest skłonna do trwałych i szybkich zmian wyłącznie wtedy kiedy obrót waluty i same zainteresowanie jest duże.
Więc duże i odczuwalne zmiany i same poprawy w sferze grywalnej ... będą odczuwalne jeśli nie za kilka tygodni to dopiero za kilka miesięcy.
A jeśli realmy nie będą na siebie wystarczająco dobrze zarabiały to je po prostu .... albo tez wstrzymają ich rozwój.
Sam przykład szybkiego nałożenia z względu dużego zainteresowania blokady logowania, wymusza na starcie zakup konta Premium lub też Specjal... które umożliwia logowanie się bez kolejek ... a jeśli na taki zakup się nie zdecydujemy to czeka nas selekcja na samym starcie w postaci kolejek.
Polityka jaką prowadzą ... zyski mają na pewno duże i znaczne ... więc nowo otwarte realmy po winne być udostępnione wszystkim bez wyjątku, ale tak nie jest. Była tam jakaś Beta ... Masakra.
Własny silnik wymusza własne przychody za czym też własny Staff który będzie to pielęgnował ... a wszytko nie za darmo... z czasem ograniczenia dla normalnego gracza będą rosły i dzieliły ... Więc jaki jest sens gry na serwerach spod loga Molten, jeśli niewielką sumę dzielącą różnicę wydam na Globala ... a jakość nieporównywalna.
Nie twierdzę że na serwerach Moltenu grać bez wydawania funduszy się nie da, ale różnica między tymi płacącymi a nie jest widoczna ... bo itemy specjalne też tu są.
A co do serwera iCe jestem zachwycony... mówisz o przerobionym TrinityCore... na własny użytek Staff'u ludzi którzy przy tym grzebali .... a daj Bożę więcej tak profesjonalnie i z takim nakładem pracy zmodyfikowanych silników. Kwiczy to tu jedna rzecz brak przerywników miedzy Fabularnymi questami, są niektóre, ale jednak nie wszystkie. BG działają perfect, DF nie spotkałem się z problemami, DK mam swojego na 81 lewelu ... Jest kilka rzeczy które potrzebują szlifu i wykończenia... nie był by to prywatny serwer ... ale na tle konkurencji jest to naprawdę godny polecenia i wybijający się ponad przeciętność całej reszty serwer.
Mam problem przy patchowaniu z 3.2.0 do 3.3.0, niby się paczuje i po chwili mam błąd mogę wziąść Reipar i wyskakuje mi kolejny błąd, po prostu nie mogę dalej patchować, na ten moment włączyłem Blizzard Reipar, proszę o pomoc... ^^
hmm manualnie tak? moze bład jest w patchu albo do złej wersji ci sie sciaganl. ? ja wotlka sciagałem odrazu 16gb 3.3.5 bez instalki.
Co do rozmowy odnośnie cata... Moim zdaniem granie w cata mija się z celem na privach całkowicie ... jak juz ktoś chce to powinnien zainwestować kase na globa bo cata moim skromnymy zdaniem to sh it nie dodatek... nie pozwala zbytnio na rozbudowę postaci zreszta sam blizard sie przyznał że kiepsko im to wyszło dlatego zostaje powrót do TBC i Wotlka
a tutaj wiadomo Molten albo Hellground
ps pisze z fona