WOW - kilka pytan

Czy wow i wszystkie dodatki da rade na (oba 64 bit) i na ile fps mogę liczyć?

Intel® Core i5-2430 4(cpus) 2.4 ghz

4096 MB ram

NVIDIA GEFORCE GT 520M (1GB)

i chyba jest tu jeszcze jedna karta graficzna nie jestem pewien

standardowa karta graficzna vga intel hd graphics 3000

lub na

AMD A8-3520M APU with RADEON Hd Graphics 4(cpus) 1.6 ghz

AMD radeon hd 6620 G

prawdopodobnie jest druga karta AMD RADEON hd 7450 M

6144 MB ram

Czy trzeba instalować najpierw podstawkę i potem dodatki z płyt po kolei czy pobrać launchera od wowa i tylko kody aktywujące dodatki wbić a potem z ikonki battlenetu go odpalać.

Czytałem ze launcher z podstawki jest już nie aktualny dlatego pytam .

Jeśli kupie wowa i prepaidy z innego kraju( i aktywuje) niż ten podany w koncie na battlenecie to będzie się blizz sapać czy nie ?Glownie o prepaidy mi chodzi ze będą za inna walutę pozatym kupuje ze sklepu a nie z konta bankowego.

A kod z prepaida wkleja się w battlenecie czy gdzie ? Wydaje mi się ze tak ale wole się upewnić.

Na tym pierwszym sprzęcie pójdzie na pewno i na tym drugim prawdopodobnie także, ale nie jestem pewny. Wystarczy pobrać launchera i wpisać kody dodatków. Nie musisz nic instalować wszystko pobierze sie samo. Musisz wejść na battlenecie w zakładkę gry i kody (czy coś takiego) i tam wpisać kod z prepaida. Chyba pomogłem.

Na obu pójdzie na 100%, nie koniecznie na maksymalnych :)

Polecam ci ściągnięcie launchera WoW'a z oficjalnej strony. Pobierze ci kilkanaście giga i będziesz w stanie grać.
Co do prepaidu. Jeśli takowy kupisz z regionu Europy to ci na 100% podziała. Nie jestem tylko pewien np. jak byś kupił prepaida z Azji czy NA.

powiem tak na jednym i na 2gim spokojnie pograsz tylko ze raidy 25 osobowe bym sobie odpuscił na blood lust bedziesz mial pokaz slajdów ;p

Czy wow i wszystkie dodatki da rade na (oba 64 bit) i na ile fps mogę liczyć?

Intel® Core i5-2430 4(cpus) 2.4 ghz

4096 MB ram

NVIDIA GEFORCE GT 520M (1GB)

i chyba jest tu jeszcze jedna karta graficzna nie jestem pewien

standardowa karta graficzna vga intel hd graphics 3000

lub na

AMD A8-3520M APU with RADEON Hd Graphics 4(cpus) 1.6 ghz

AMD radeon hd 6620 G

prawdopodobnie jest druga karta AMD RADEON hd 7450 M

6144 MB ram

Czy trzeba instalować najpierw podstawkę i potem dodatki z płyt po kolei czy pobrać launchera od wowa i tylko kody aktywujące dodatki wbić a potem z ikonki battlenetu go odpalać.

Czytałem ze launcher z podstawki jest już nie aktualny dlatego pytam .

Jeśli kupie wowa i prepaidy z innego kraju( i aktywuje) niż ten podany w koncie na battlenecie to będzie się blizz sapać czy nie ?Glownie o prepaidy mi chodzi ze będą za inna walutę pozatym kupuje ze sklepu a nie z konta bankowego.

A kod z prepaida wkleja się w battlenecie czy gdzie ? Wydaje mi się ze tak ale wole się upewnić.