WoW kilka pytań

Witam, dużo osób polecało mi WoW'a i naczytałem się o nim pozytywnych opinii, zagrałem sobie ( Free gra do 20lvl) i gra mi się spodobała i w związku z tym mam kilka pytań.

1.Jak wygląda metoda płatności? Jest B2P/P2P ( czy muszę kupić podstawkę + dodatki i płacić miesięczny abonament czy jedno albo drugie i jakie są koszta)

2.Z tego co słyszałem jest program do poprawy/ulepszenia grafiki gry, korzysta ktoś z niego ?

3.Czy jest możliwość zmiany starowania na Auto-Targeta? Klikanie na każdego stworka myszką żeby go atakować trochę mnie denerwuje xD

4.Jeśli chodzi o klasy to zainteresowały mnie 2 (Warlock i Shaman), proszę o krótki opos tych klas (do czego są, + i -, ich rola w party i w grze itp...)

1. Battlechest (30zł) + legion (110zł) + abonament (110zł za 2 miesiące)

Ostatnie możesz odjąć jak wyfarmisz Hajs w grze, kupisz tokena i aktywujesz, token = 30 dni grania kosztuje coś koło 70k golda.

2.Pierwsze słyszę, chyba że chodzi Ci od SweetFx/Reshade itd, z tego co wiem średnio jest to legalne.. Ale niech ktoś jeszcze się wypowie.

3.Używaj klawisza "Tab"

4. Warlock - czarny mag(może robić tylko dps)

Shaman - Połączenie druida z magiem, (może leczyć i robić dps)

1. Battlechest (30zł) + legion (110zł) + abonament (110zł za 2 miesiące)

Ostatnie możesz odjąć jak wyfarmisz  w grze, kupisz tokena i aktywujesz, token = 30 dni grania kosztuje coś koło 70k golda.

2.Pierwsze słyszę, chyba że chodzi Ci od SweetFx/Reshade itd, z tego co wiem średnio jest to legalne.. Ale niech ktoś jeszcze się wypowie.

3.Używaj klawisza "Tab"

4. Warlock - czarny mag(może robić tylko dps)

Shaman - Połączenie druida z magiem, (może leczyć i robić dps)

Ostatnie mozesz odjac przez 30 dni bo tyle masz w "battlechescie". 100-110 to jakies 12-15h questowania, pozbierasz 7-8h nawet z rank 1 kwiatki na mapie w highmountaim i masz kolejne 30 dni gry itd(na max rank 3 czas zbierania kwiatkow o wartosci 70k to okolo 5h).

3. Trzymając TAB i obracając kamerą masz smooth targeting (chyba tak to się nazywa)
4.
Warlock DPS pod
- Demonology, przyzywa demony
- Afliction/Destro, rzuca klątwy i ogólnie czary, caster

Shaman Dps lub heal
- Enchancment, Melee, używa dwóch jednoręcznych broni + enchanty ze spelli
- Restoration, Heal
- Elemental, caster żywiołów ziemia/lód/ogień/prąd

Witam, dużo osób polecało mi WoW'a i naczytałem się o nim pozytywnych opinii, zagrałem sobie ( Free gra do 20lvl) i gra mi się spodobała i w związku z tym mam kilka pytań.

1.Jak wygląda metoda płatności? Jest B2P/P2P ( czy muszę kupić podstawkę + dodatki i płacić miesięczny abonament czy jedno albo drugie i jakie są koszta)

2.Z tego co słyszałem jest program do poprawy/ulepszenia grafiki gry, korzysta ktoś z niego ?

3.Czy jest możliwość zmiany starowania na Auto-Targeta? Klikanie na każdego stworka myszką żeby go atakować trochę mnie denerwuje xD

4.Jeśli chodzi o klasy to zainteresowały mnie 2 (Warlock i Shaman), proszę o krótki opos tych klas (do czego są, + i -, ich rola w party i w grze itp...)