Witam,
Mam pytanie czym różni się klasa death knight od pozostałych prócz tego że zaczyna się na 55lvl'u?
Z góry dziękuję za pomoc
Witam,
Mam pytanie czym różni się klasa death knight od pozostałych prócz tego że zaczyna się na 55lvl'u?
Z góry dziękuję za pomoc
Niczym. No ma tam jakiegoś klasowego mounta i enchów na bronie których może tylko on używać.
Tym samym czym inne klasy różnią się od siebie ;d A poza tym to pierwsza hero klasa w wowie, czyli nieco "mocniejsza", która jest w stanie solować wiele rzeczy, których inne klasy nie wysolują. No i używa run zamiast many itd.
Zrobię mały offtop, mógłbyś kolego przestać zaśmiecać forum? Jak chcesz zadawać pytania odnośnie WoW'a nie musisz do każdego pytania zakładać oddzielnego tematu! Deathknight jest HERO klasą, zaczynasz na 55 poziomie, masz trzy spece do wyboru: blood - tank, frost i unholy - dps. Wszystkie spece są grywalne, spec blood charakteryzuje się wysokim survi, na niektórych bossach potrafi zrobić tyle heala co healer. Frost jest dobrym specem pod pvp, duże survi dobry dps, o unholy się nie wypowiem bo nie grałem.
No i na wstępie masz First Aid na 300 lvl bodajże rozwinięty, dostajesz z miejsca 12 slotowe torby... Przynajmniej tyle pamiętam, bo gram na privie cata, to nie wiem czy coś się zmieniło w nowszych dodatkach.
Witam,
Z góry dziękuję za pomoc