WoW Kraj

Mam pytanie rejestruje nowe konto do wowa ( z powodu tego iz stare mam zarejestrowane na polskę) I czy jest jakieś zagrożenie Banem ? nie będę tak często rafować tylko chodzi mi o to wspolne expienie albo czasami jak nie mam kasy na pp to rafa kupić

Czy jest to niebezpieczne i grozi banem ? Help.

Tak grozi to banem, najlepiej rejestrować konto z angielskiego ip, wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo wykrycia. Jednakże jeśli sam nie spróbujesz to się nie przekonasz. :)

a czy jest duze prawdopodobienstwo ze mnie zbanują?

Ja grałem na Kraju Wielka Brytania bardzo długo ładowałem Rafami i nie dostałem bana do dnia dzisiejszego.Oczywiście mieszkam w Polsce aby nie było niedomówień ;).

A np jak poproszą zeby podać swoj dowod osobisty a konto jest zarejestrowane na UK a mieszkam w Polscę to mogą sie o to uczepić?

Mi inny kraj jest potrzebny tylko zeby z kolegami czasem RaFa walnąć , na czas gry bede legalnie jechać , to chyba prawdopodobienstwo zerowe .

Mam pytanie rejestruje nowe konto do wowa ( z powodu tego iz stare mam zarejestrowane na polskę) I czy jest jakieś zagrożenie Banem ? nie będę tak często rafować tylko chodzi mi o to wspolne expienie albo czasami jak nie mam kasy na pp to rafa kupić

Czy jest to niebezpieczne i grozi banem ? Help.