WoW... krótkie pytanka

Witam.

Zamierzam zagrać w WoW'a na oficjalnych serwerach. Mam szybkie pytania...

1. Jaki serwer wybrać (tym razem chciałbym trafić na rodaków, kwestie gildii... community)?

2. Którą stronę konfliktu wybrać na ów serwerze? H or A (nadal chodzi o przewagę rodaków)?

3. Czy klasy postaci są zbalansowane? Jeśli nie... to która jest mocniejsza, a która słabsza?

4. Czy tworząc nowe konto i postać mam szanse na wybicie się do góry? Czy zawsze będę mocno odstawał od graczy, którzy grają od kilku lat (kwestie ekonomiczne etc.)?

Mam nadzieje, że jest jeszcze sens ponownego zagłębiania się w świat World of Warcraft.

Z góry dzięki za odp.

1. Burning legion

2. Horda

3. Są, tylko jeśli ktoś ma heirloomy (żółte itemy) to ma ogromną przewage

4. To pytanie jest trochę dziwne. Są ludzie którzy już mają naprawdę dobry sprzęt i bardzo dużo golda ale wszystko jest do wbicia. Głównie to zależy od tego ile czasu byś poświęcił na grę.

Witam.Zamierzam zagrać w WoW'a na oficjalnych serwerach. Mam szybkie pytania...1. Jaki serwer wybrać (tym razem chciałbym trafić na rodaków, kwestie gildii... community)?2. Którą stronę konfliktu wybrać na ów serwerze? H or A (nadal chodzi o przewagę rodaków)?3. Czy klasy postaci są zbalansowane? Jeśli nie... to która jest mocniejsza, a która słabsza?4. Czy tworząc nowe konto i postać mam szanse na wybicie się do góry? Czy zawsze będę mocno odstawał od graczy, którzy grają od kilku lat (kwestie ekonomiczne etc.)?Mam nadzieje, że jest jeszcze sens ponownego zagłębiania się w świat World of Warcraft.Z góry dzięki za odp.

1.Burning Legion

2.Hordy jest troszkę więcej jednak w Ally tez znajdziesz dużo rodaków ;)

3.Kazdy ma inne zdanie moim jest w miare ok, wybór klasy zależy tylko od cb każda jest mocna na swój sposób.

4.A tutaj nie mam pojęcia.

Corio zaczynasz totalnie od 0 przygodę z tą grą?

.1 Burning Legion ( najwięcej polaków łatwo znależć grupe raidową czy rated battleground )

.2 na Burning /legion po stronie Hordy jest więcej Polaków

3. W miare są zbalansowane w PvP jest OP Warrior , Warlock wszystko nadrabia skill , gra jest robiona pod 3s :) , nie wiem jak sprawa wyglada z PvE

4. Oczywiscie co dodatek wszystko się resetuje.

Wysłałem Ci prywatną wiadomość z propozycją o wspolnej grze.

W WoWie nie ma balansu... na tym polega MMORPG. Kazda klasa ma swoj counter, inna klasa daje rade takiej klasie, a inna takiej. Naprzyklad masz setupy teamow na arenki, w ktorych we dwoch (2v2) dajecie rade innym setupem a innym nie.W kwestii PvE tez trudno zeby kazdy mogl miec taki sam total DPS, inne klasy bija mniej, drugie wiecej.

A to przepraszam bardzo. ;)

Vusion ja też bym z wami chętnie zaczął od 0, jeśli jest taka możliwość:)

Oczywiscie ze jest :P Pw :)

Zaczynam od zera. Kiedyś grałem ale chce zacząć od nowa :) Dzięki za szybkie odpowiedzi.

Witam.

Zamierzam zagrać w WoW'a na oficjalnych serwerach. Mam szybkie pytania...

1. Jaki serwer wybrać (tym razem chciałbym trafić na rodaków, kwestie gildii... community)?

2. Którą stronę konfliktu wybrać na ów serwerze? H or A (nadal chodzi o przewagę rodaków)?

3. Czy klasy postaci są zbalansowane? Jeśli nie... to która jest mocniejsza, a która słabsza?

4. Czy tworząc nowe konto i postać mam szanse na wybicie się do góry? Czy zawsze będę mocno odstawał od graczy, którzy grają od kilku lat (kwestie ekonomiczne etc.)?

Mam nadzieje, że jest jeszcze sens ponownego zagłębiania się w świat World of Warcraft.

Z góry dzięki za odp.