WoW Legion, czy wracać?

Cześć, mam dylemat, słyszałem wiele dobrego na temat legionu i teraz moje pytanie brzmi, czy warto zakupić i wrócić do gry? Nie są to małe pieniądze 250zł +/-.

Liczę na waszą odpowiedź!

Questy są za***iste i ciekawe(poznajesz m.in. historie illidana), gram od premiery i przedłużam abonament. W mechanice klas wiele się zmieniło do tego rozwój artefaktów jest bardzo interesujący.

Oczywiście, że warto. Sporo nowego contentu, na nudę nie będziesz narzekał.

A z ceną to przesadziłeś. Legion kosztuje 140+/- no chyba, że wliczasz jeszcze abonament. Na miesiąc to około 50zł a później możesz w grze wyfarmić.

Opłaca się. http://www.pcgamer.com/world-of-warcraft-climbs-back-to-more-than-ten-million-subscribers/ Wróciło mnóstwo osób, przez co ilość subów znów przekroczyła 10kk.

Osobiście ja nolifie dzień w dzień od premiery i ani na moment gra mnie nie zniechęciła, dodatek ma sporo zawartości, na mainie mam jeszcze sporo zreczy do roboty a chciabym jeszcze alta zrobić, na dodatek niedługo wychodzi patch 7.1 z kolejnym contentem

Blizzard ostatnio przyznał się że WoD był nieudany i chyba zrozumieli ze nie można graczy izolować w jakiś garnizonach, Legion jest tak zrobiony że zawsze jest obok Cb dużo graczy i to jest fajne

Tak, doliczam jeszcze abonament 2 miesięcy.

Dobra, dzięki! Już zakupiłem i wchodzę do gry!

Cześć, mam dylemat, słyszałem wiele dobrego na temat legionu i teraz moje pytanie brzmi, czy warto zakupić i wrócić do gry? Nie są to małe pieniądze 250zł +/-.

Liczę na waszą odpowiedź!