A co myślisz o Priescie w Holy odbiegając od dps-ów
WoW Legion pytania
Priest jest silny nie wiem jak po patchu ost. Ale też dobrym dpsem (był/jest) Holy jest silne a disco urozmaicone.
Priest pod holy jest trudny czy nawet ujdzie :D?
i czy nie ma narąbane spellami w pasku
Moim skromnym zdaniem Holy Priest to najtrudniejszy healer ze wszystkich mozliwych.
Aktualnie pogrywam sobie Szamanem elementalem całkiem przyjemna klasa, jaki spec polecacie pod shamana hm resto,enh,eleme?
Witam tu znowu ja takie pytanko krotkie do klasy druid resto a dokladniej o talent Abudance. Znam jego dzialanie ale odkrylem ,że dziala na takich 6ciu punktach chodzi o to ,że jak sie uruchamia dodaje tam 10% do leczenia i haste i jak uzyje dotek leczacych to dodaje sie do tego abudance kolejny punkt i juz dodaje mi 20% i tak jak osiagnie 6 pkt to juz healing touch mam jako instant tylko problem w tym ,że swiadomie moge do 2 pkt dojsc nie wiem jak podczas battleground robi mi sie te 6punktow. Ktoś moze to rozumie? Dodam jeszcze ,że widzialem druida ,który ciągle mial to na 4do5i6 punktow w czasie mapy
Dylemat co wybrać Tauren Monk Czy Human?
Bardzo lubię jak zbroje ładnie wyglądają, niesmak jest że heady nachodzą na rogi taurena, ale tak to kozacko wygląda
Ja gram taurenem i jest spoko z wygladu moim zdaniem najfajniesza postać w grze po stronie hordy w dodatku ma fajne skiny w ogrimar z poświatami ciagacymi sie za postacia plomieniami a w dalaran jest fryzjer mozna np zmienic wygląd rogów albo jak ja mam nalozyc na rogi ostrza takie fajne i ogolnie nie spotkałem sie z skinem ktory zakrywa rogi wlasnie.w taurenie sa one na 1 miejscu a jaka klasa chcesz grac?
Interesuje mnie Tauren Monk ze względu na to że fajnie to wygląda, właśnie chodziłbym bez nakrycia głowy bo przenikają rzeczy na siebie
Sa nakrycia glowy ktore dawaja tylko takie opaski.czy okulary czy np zakrywaja 1 oko tez sa fajne ale monk to dla mnie w ogole nieznana postac bo nie gralem parę lat ale duzo ludzibnie gra chyba taurenem jako monk.bo chyba odpałki ma inna rasa lepsze do niego moze się ktos inny wypowie bo ja.nie wiem
Właśnie o to chodzi że jest ich mało co sprawia że będę wyjątkowy czyż nie :D?
W sumie jak tak pomysle to na bg dosc troche tych taurenow monk bo zazwyczaj nie mam czasu sie rozglądać bo mnie pierwszego biją zrob sobie jak piszesz nawyzej za 70 zl zmienisz za pol.roku np xP
W zasadzie to tez szukam klasy dla newbie nie trudnej i fajnej
Jak szukasz łatwej klasy to tylko hunter/arcane mage. Prościej się nie da.
Hunter jest chyba jedyna range klasa bez magii ale nie lubię łazić z summinami przy d*p%#e może to głupie ale ja tak mam
Hunter jest chyba jedyna range klasa bez magii ale nie lubię łazić z summinami przy d*p%#e może to głupie ale ja tak mam
Jedna specjalizacja w Legionie posiada możliwość wybrania talentu samotnego wilka, gdzie chodząc bez przydupasa dostajesz zwiększone obrażenia
Brzmi o wiele lepiej muszę o tym poczytać
Na 99% jest to marksman i jeden z pierwszych talentów na 15 poziomie juz. Czy jakoś tak. Na pewno nazywa sie lone wolf i zwiększa nasze obrażenia kiedy nie mamy aktywnego peta.
A żeby tego było mało - ten talent to must-have.
Brzmi idealnie dla mnie, łatwa klasa range dps nie magiczna bez peta, tylko zeby sie nic nie zmieniło w tym temacie i byłoby super