Cześć od około tygodnia gram w wowa od "zera" aktualnie mam 38 lvl robię bardzo dużo dungeonów przez co mój lvl jest dużo wyższy niż mapa na której robię questy czyli 20-25 no i wiadomo że exp który dostaje za questy na tej mapie prawie nic mi nie daje, próbowałem przebiec się na mape 25-30 (Stonetalon Mountains) ale nie mogłem znaleźć żadnych questów. Jakaś wskazówka ? Gdzie się wybrać czy może coś robię źle?
gram alliance, nocne elfy. Dzięki za pomoc !
Wow - leveling, początkujący
Zwykle questy znajdziesz w jakiejś większej wiosce/mieście. Do momentu dotarcia do contentu Cata możesz dowolnie je pomijać i expić na tych zone na które akurat masz lvl, potem przy Cata (Deepholm, Mount Hyjal i Vashj'ir) są "łańcuszkowe" questy i tam niestety już tak nie można pomijać co się chce.
Jeśli masz problemy z ich znalezieniem to zwykle w stolicy danej frakcji (dla Allance to Stormwind City) masz tablice ogłoszeń, która cie pokieruje gdzie możesz expić na dany moment.
W interfejsie na dole masz ikonki. Jedna ikonka to taka książka, chyba trzecia od końca. Przeglądnij sobie zakładki i wybierz krainę w której chcesz zacząć questy. Przycisk Start Quest.
Ja ci powiem dlaczego. Bo na mapie 25-30 nie masz czego szukac mając lvl 38 - po prostu tam questy tez nie daja ci adekwatnej ilosci expa na twoj poziom. A questy są, tylko włącz sobie wyswietlanie tych nisko levelowych (lupa obok minimapy, low lvl quests) . Choc i tak polecam udać się dalej
Dzięki wszystkim za pomoc już wszystko wiem można zamknąć temat.
A ja mam do Ciebie pytanie jeszcze. Na globalu grasz?
wy mi powiedzcie lepiej jak w to grać... wszędzie biegają alty z tymi całymi heirloomami, ściągają wszystko na hita w ciul więcej expa dostają a ja stoje i czekam az sie mobki zrespia zeby bić je cholera wie ile... smutne to troche
To idź do miejsca gdzie nie ma heirloomowców...
ide tam gdzie mam questy... eh serio nie pamietam kiedy ostatnio tak się meczyłem żeby wbić pierwsze pare lvli
wbijaj level na dungach questów się narobisz na 100-110 level, jeżeli chcesz koniecznie robić questy to znajdź lepszą mapkę gdzie jest mniej ludzi niestety inaczej tego nie zwalczysz
J.w
Rdf'y dadza Ci mase expa
Ja jakis czas temu bez heirloomor wbilem 15-55 lvl w jeden dzien wiec calkiem calkiem
vredd, w mieście napisz, że szukasz RAF'a, nie dość, że będziesz miał expa 300% to będzie Was 2, z czego ten drugi koleś prawdopodobnie ogarnia grę.
Mixerslayer / Vredd, a na jakim serverze gracie ?
Bo mi dzisiaj przyszedl battlechest, dokupie legion i tez bede gral.
Po prostu w złym okresie się wzięliście za to expienie Poza dodatkami to są straszne pustki na lvl 1 - 80. Teraz jest hype bo nowy dodatek więc stąd takie problemy z tym.
Na heirloomy nic nie poradzicie, powstały po to by alty nie trzeba było długo expić. Tak czy siak dungeony to chyba jeden z lepszych sposobów na expienie, sama tak expiłam postać do 80 lvl bo grałam healerem więc szukało mi ich dwa razy szybciej
Cześć od około tygodnia gram w wowa od "zera" aktualnie mam 38 lvl robię bardzo dużo dungeonów przez co mój lvl jest dużo wyższy niż mapa na której robię questy czyli 20-25 no i wiadomo że exp który dostaje za questy na tej mapie prawie nic mi nie daje, próbowałem przebiec się na mape 25-30 (Stonetalon Mountains) ale nie mogłem znaleźć żadnych questów. Jakaś wskazówka ? Gdzie się wybrać czy może coś robię źle?
gram alliance, nocne elfy. Dzięki za pomoc !