WoW/LoL - Początkujący gracz szuka kolegów do wspólnej zabawy!

Cześć!

Mam 20 lat i jestem studentem informatyki. Czasami wieczorkiem jak mam trochę czasu lubię sobie pograć w jakieś gierki. Znudziło mi się już jednak granie samemu. Dlatego postanowiłem napisać posta na tym forum. Moja propozycja pada na dwa tytuły:

1. League of Legends - już od dłuższego czasu chodzi mi myśl, aby zagrać w tą grę. Jednakże gra solo nie wydaje mi się zbyt pociągająca. Dlatego fajnie by było, gdyby znalazły się jakieś osoby do wspólnej gry. Nie chcę nakładać tutaj jakiś specjalnych wymagań odnośnie osób, które ewentualnie byłyby chętne ze mną zagrać. Jedyne must have to komunikacja głosowa oraz tolerancja faktu, że jestem całkowicie początkującym graczem :)

2. World of Warcraft - W tą gierkę już gram jakiś czas, jednak też nazwałbym siebie początkującym graczem. Do tej pory w wowa grałem solo. Teraz jednak chciałbym wylevelować sobie nową postać i fajnie byłoby to zrobić grając z kimś, a nie tak całkiem samemu. Tutaj, jako że będę zaczynał całkiem nową postać, jestem całkowicie otwarty na sugestie odnośnie realmu. Najprawdopodobniej moja nowa postać będzie tankiem, ale nie wiem jeszcze którą klasą zagram. Fajnie by było, aby były to osoby też jeszcze levelujące swoje postaci. W ten sposób już na tym etapie moglibyśmy się trochę zgrać, levelując sobie na dungach etc :) A i łatwiej by mi się uczyło, tej całkiem nowej dla mnie roli w party (bez ryzyka kiknięcia :P)

To tak jeszcze kilka informacji:

- Komunikator dowolny, dogadamy się jak znajdą się chętni ;)

- Zazwyczaj będę dostępny od około 21 do północy albo 1:00

- Dotyczy to dni, w które będę dostępny, nie gwarantuję że będzie to codziennie :P

- W przypadku mmorpg, nie proponujcie innych tytułów, interesuje mnie tylko wow ;)

- W przypadku moby, jestem otwarty na ewentualną zmianę.

Kontakt w grze:

Lol: Schept97

BattleNet: Schept#21435

Jak chcecie się skontaktować, to mnie zaproście, i możecie szepnąć bezpośrednio na tych platformach jak będę online :)

Jak chcesz pograc w wowa to zapraszam na silvermoon do gildi elantris :) jest z kim pograc :D

Hej @PanZeus! Wybacz, ale gildie jako takie raczej mnie mało interesują. W wowie generalnie, do tej pory miałem bardzo duży problem, z trafieniem do dobrej gildii, która by mi podpasowała.

Po pierwsze, zazwyczaj wygląda to tak, że ludzie wchodzą na ts-a, discorda czy jakikolwiek inny komunikator tylko gdy idą na raidy, albo ewentualnie dungi. Przez to brakuje mi w tym jakiegokolwiek poczucia wspólnoty, nie jest to to czego szukam ;) Ja chcę znaleźć ludzi do wspólnej gry do porobienia jakiegokolwiek contentu i pośmieszkowania sobie przy tym. Po drugie, nawet jak już trafi się zgrana gildia, to próg wejścia do takiego społeczeństwa najczęściej jest bardzo wysoki, gdyż wszyscy się znają i ja jeden jestem nowy, przez co też zgranie się z resztą nie jest zbyt łatwe. ;) Po trzecie właściwie nic o tej gildii nie napisałeś, więc nic nie wskazuje na to, aby miało być w niej inaczej :P Dlatego raczej wolę na start kilkuosobową grupkę(O ile uda się taką zebrać), która chce dopiero wejść w ten świat i co najwyżej z czasem zdecyduje się dołączyć do jakiejś gildii, aby zabrać się za trudniejszy content ;)

Cześć!

Mam 20 lat i jestem studentem informatyki. Czasami wieczorkiem jak mam trochę czasu lubię sobie pograć w jakieś gierki. Znudziło mi się już jednak granie samemu. Dlatego postanowiłem napisać posta na tym forum. Moja propozycja pada na dwa tytuły:

1. League of Legends - już od dłuższego czasu chodzi mi myśl, aby zagrać w tą grę. Jednakże gra solo nie wydaje mi się zbyt pociągająca. Dlatego fajnie by było, gdyby znalazły się jakieś osoby do wspólnej gry. Nie chcę nakładać tutaj jakiś specjalnych wymagań odnośnie osób, które ewentualnie byłyby chętne ze mną zagrać. Jedyne must have to komunikacja głosowa oraz tolerancja faktu, że jestem całkowicie początkującym graczem 

2. World of Warcraft - W tą gierkę już gram jakiś czas, jednak też nazwałbym siebie początkującym graczem. Do tej pory w wowa grałem solo. Teraz jednak chciałbym wylevelować sobie nową postać i fajnie byłoby to zrobić grając z kimś, a nie tak całkiem samemu. Tutaj, jako że będę zaczynał całkiem nową postać, jestem całkowicie otwarty na sugestie odnośnie realmu. Najprawdopodobniej moja nowa postać będzie tankiem, ale nie wiem jeszcze którą klasą zagram. Fajnie by było, aby były to osoby też jeszcze levelujące swoje postaci. W ten sposób już na tym etapie moglibyśmy się trochę zgrać, levelując sobie na dungach etc  A i łatwiej by mi się uczyło, tej całkiem nowej dla mnie roli w party (bez  ryzyka kiknięcia )

- Komunikator dowolny, dogadamy się jak znajdą się chętni 

- Dotyczy to dni, w które będę dostępny, nie gwarantuję że będzie to codziennie 

- W przypadku mmorpg, nie proponujcie innych tytułów, interesuje mnie tylko wow 

Chętnie zagram w lola podaj nick i czy grasz w weekend w innych godzinach

Zdarza mi się grać w innych godzinach, aczkolwiek nie mogę podać jakiś konkretnych. Mój nick to Schept97

Dodam ale na lola wchodze jak ktos gra tylko wiec moze napisz pw jezeli bedziesz przed 21 . Chyba że masz czas teraz bo widze ze odpisujesz :P

Raczej nie będę w grze przed 21 ;) A masz jakieś preferencje co do komunikatora?

Ts Szafot.tsdns.pl wejdź najlepiej jak będziesz o ile nie będę na dungu to zagramy

Cześć!

1. League of Legends - już od dłuższego czasu chodzi mi myśl, aby zagrać w tą grę. Jednakże gra solo nie wydaje mi się zbyt pociągająca. Dlatego fajnie by było, gdyby znalazły się jakieś osoby do wspólnej gry. Nie chcę nakładać tutaj jakiś specjalnych wymagań odnośnie osób, które ewentualnie byłyby chętne ze mną zagrać. Jedyne must have to komunikacja głosowa oraz tolerancja faktu, że jestem całkowicie początkującym graczem :)

2. World of Warcraft - W tą gierkę już gram jakiś czas, jednak też nazwałbym siebie początkującym graczem. Do tej pory w wowa grałem solo. Teraz jednak chciałbym wylevelować sobie nową postać i fajnie byłoby to zrobić grając z kimś, a nie tak całkiem samemu. Tutaj, jako że będę zaczynał całkiem nową postać, jestem całkowicie otwarty na sugestie odnośnie realmu. Najprawdopodobniej moja nowa postać będzie tankiem, ale nie wiem jeszcze którą klasą zagram. Fajnie by było, aby były to osoby też jeszcze levelujące swoje postaci. W ten sposób już na tym etapie moglibyśmy się trochę zgrać, levelując sobie na dungach etc :) A i łatwiej by mi się uczyło, tej całkiem nowej dla mnie roli w party (bez ryzyka kiknięcia :P)

- Komunikator dowolny, dogadamy się jak znajdą się chętni ;)

- Dotyczy to dni, w które będę dostępny, nie gwarantuję że będzie to codziennie :P

- W przypadku mmorpg, nie proponujcie innych tytułów, interesuje mnie tylko wow ;)

Kontakt w grze:

Lol: Schept97

BattleNet: Schept#21435

Jak chcecie się skontaktować, to mnie zaproście, i możecie szepnąć bezpośrednio na tych platformach jak będę online :)