WoW Molten Cata

Na Moltenie pod Cata grałem ostatni raz jakieś 2 miesiące po tym, jak wprowadzili go na swoje servy. Czy przez ten cały czas zrobili cos z ta masa glitchów, czy ten server to nadal, jedno wielkie zabugowane gówno?

Z tego co mi wiadomo teraz wprowadzają tam 4.3 więc tak to nadal jest i długo będzie zbugowane "Gówno".

Gralem na moltenie cata sporo czasu i jest to jeden wielki bug . Ostatnio znajomi polecili przetestowac atlantisa . Moge powiedzec ze jest to dzien do nocy w porownaniu z moltenem .

90% q dziala . Skile tez sa ladnie oskryptowane ale zdazaja sie wyjatki ( w miare szybko poprawiaja ) . Insty dzialaja wszystkie . Nie wiem jak wypada z raidami . Powoli onlinie idzie w gore .

Nie wiem jak na Cata,ale grałem na WOTLK i powiem że troche się zawiodłem.Moja ulubiona klasa to Hunter ale na tym serwerze Hunterem nie pograsz bo nie działa Q na peta -,- Skille niby dopracowane i w ogóle no ale jak ktoś chce grać Huntem to musi sobie odpuścić...

Na moltenie cata obecnie przechodzi ogromnego update i do 15 kwietnia są wyłączone (działa jedynie instant 85), co do wotlk na moltenie 100% działa.

Na Moltenie pod Cata grałem ostatni raz jakieś 2 miesiące po tym, jak wprowadzili go na swoje servy. Czy przez ten cały czas zrobili cos z ta masa glitchów, czy ten server to nadal, jedno wielkie zabugowane gówno?