WoW MoP - priv

Szukam ogarniętych osób do luźnego wieczornego grania (głównie weekendy, jakieś dungi czy coś) na privie z dodatkiem MoP (tak, wiem, zbugowane i w ogóle). Nie będę pisał, że szukam kogoś od określonego wieku, bo to bez sensu, ale umówmy się, że te 16 minimum. Zwyczajnie ktoś normalny, jak nie podpasujesz to trudno. Mam już trolla shamana na 15 lvlu (chwilka grania), info co do serwera na pw.

Szukam ogarniętych osób do luźnego wieczornego grania (głównie weekendy, jakieś dungi czy coś) na privie z dodatkiem MoP (tak, wiem, zbugowane i w ogóle). Nie będę pisał, że szukam kogoś od określonego wieku, bo to bez sensu, ale umówmy się, że te 16 minimum. Zwyczajnie ktoś normalny, jak nie podpasujesz to trudno. Mam już trolla shamana na 15 lvlu (chwilka grania), info co do serwera na pw.

Pewnie i tak jakiś moderator podepnie to pod złamanie regulaminu ...

A co do tematu to możesz podesłać namiary na pw, może się skuszę.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Proszę i info na prv. z Chęcią zagram bo nowy dodatek do WoWa WOD mi się nie podoba więc chce wrócić do MOP-a

Proszę i info na prv. z Chęcią zagram bo nowy dodatek do WoWa WOD mi się nie podoba więc chce wrócić do MOP-a

Masz gust nie ma co. Akurat WoD to jeden z lepszych dodatków

@offtop

mi się nie podoba więc chce wrócić do MOP-a

MOP > Miejski ośrodek Pomocy , dobrze trafiłeś , wiele osób chce tam wrócić z przymusu lub nie :(

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Tez bym poprosił i jakieś info na PW

tez poprosze na MoP priv pw me z gory dzieki tylko wiem na molten tylko a wiec nie wiem:)

Priv! Chętnie pogram ;)

Też z chęcią pogram, zapraszam na priv :)

Daj na priv jakieś ogólne informacje ;) Z wiekiem nie ma problemu, a też chętnie zagrał bym na MoP'ie

Poprosze namiar na serwer :)

Dostał ktoś namiary na ten serwer?

Też bym poprosił o namiary na tego priva

Ee no halo halo przecie tematy privów były kasowane co to za łamanie prawa się tu odbywa? Czemu mod nie zamyka, co się tutaj wyrabia?

Może dlatego, że to nie namawianie do gry, nie reklamowanie priva? Odezwał się święty

Też proszę namiary na priva.

a co mi tam też się dołączę.. mnie akurat WoD też zbytnio nie wciągnął.. więc również proszę priv ^^

I cisza :/ Żadnego info...

nom, poprosze jeszcze raz info jakies o mop pw me ty... :(

Jeśli ktoś chce namiary na dobry, rusko/angielski i zaludniony serwer MoP to pisać. Sam tam gram, jest część polaków więc gra się przyjemnie. Staty to FUN, x10 i x100. Zawsze ponad 1k online, nawet nocą