Wow Mop z 4 dniami pozostałego abonamentu za rozwiązanie problemu

Jestem znany z rozdawania wartościowych rzeczy w konkursach...

Nie mam już sił na tego złoma, trzecia płyta główna i nowe problemy... tym razem pc przestał odpalać, problem z kartą graficzną, wszystko słychać na załączonym filmie.

Nie pisać mi tu czegoś w stylu "zresetuj bios" lub "przedmuchaj slot pcie" nie zakładał bym tematu gdyby to było takie proste.

Więc może to nie wina płyty głównej tylko karty graficznej? Sprawdź inną grafikę/odpal na zintegrowanej jeśli posiadasz. Będziesz miał pewność czy to nie wina karty graficznej.

Podaj markę, model i moc zasilacza. Możesz wrzucić dobrej jakosci zdjęcie tabliczki na obudowie tegoż, jeśli się nie orientujesz w temacie.

Karta zaczęła wariować po wymianie płyty, wczoraj gdy przekładałem ram zrobiło się to co na filmie, jednak poruszałem trochę kartą i się naprawiło, dziś system zaczął mi dziwnie wykrywać ram pokazując że dostępne jest 3,96gb z 8gb to go rozkręciłem, sprawdziłem ram, odpalam go i znowu to co na filmie z tym, że nic nie pomaga już ruszanie kartą czy nawet przełożenie do slotu 4x.

AMD FX 6200 / ASUS HD 7770 DirectCu OC / 8GB DDR3 1600Mhz KINGSTON RED / OCZ 500W / HE924 / ASROCK 970 PRO3 R2.0 (teraz gigabyte a970 ds3p) / SAMSUNG F3 500GB / SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB / SAMSUNG S24C300 / SHARKOON DARKGLIDER / GIGABYTE U7300 / WINDOWS 8.1 U1 PRO

Jestem znany z rozdawania wartościowych rzeczy w konkursach...

Nie mam już sił na tego złoma, trzecia płyta główna i nowe problemy... tym razem pc przestał odpalać, problem z kartą graficzną, wszystko słychać na załączonym filmie.

Nie pisać mi tu czegoś w stylu "zresetuj bios" lub "przedmuchaj slot pcie" nie zakładał bym tematu gdyby to było takie proste.