Wow nerf Warlock?

Hej, mam pytanko, przedwczoraj kupiłem wowa i nie miałem nigdy styczności z ta grą, wczoraj dobiłem 22 lvl zostawiłem postać, dzisiaj weszła jakaś aktualizacja i nie mam części skilli a obrażenia są o 100% mniejsze jak nie więcej, to znaczy że był nerf ? Jak tak to jakie klasy to jeszcze dotknęło ?

W nocy z 17 na 18 lipca na serwery wszedł pre patch do battle for azeroth, a wraz z nim długo zapowiadany squish statystyk. Dmg masz taki jak miałeś przed tym tylko cyferki wszystkiego się zmniejszyły. A co do skilli, zaszły pewne zmiany z którymi musimy się pogodzić. Polecam Ci jeśli grasz lockiem ponad się demonology xD

Dzięki wielkie :smiley: gram pod destruction bo tylko tym teraz coś ugram, wywalili skilla do odnawiania many za 10%hp a life drain już praktycznie nic nie leczy :sob:

Nie wiem jak destro, jednak gram affi i demo (polecam) i jakoś life drain nadal dobrze leczy. Może talenty źle rozdales ?
Btw. Na jakim grasz serwerze i po jakiej stronie konfliktu?

Juz wprowadzili te wszystkie zmiany do klas tzn ze demonology bedzie fajny, czy dopiero po premierze BFA ?

Już są wprowadzone

1lajk