Hej, mam pytanko, przedwczoraj kupiłem wowa i nie miałem nigdy styczności z ta grą, wczoraj dobiłem 22 lvl zostawiłem postać, dzisiaj weszła jakaś aktualizacja i nie mam części skilli a obrażenia są o 100% mniejsze jak nie więcej, to znaczy że był nerf ? Jak tak to jakie klasy to jeszcze dotknęło ?
Wow nerf Warlock?
W nocy z 17 na 18 lipca na serwery wszedł pre patch do battle for azeroth, a wraz z nim długo zapowiadany squish statystyk. Dmg masz taki jak miałeś przed tym tylko cyferki wszystkiego się zmniejszyły. A co do skilli, zaszły pewne zmiany z którymi musimy się pogodzić. Polecam Ci jeśli grasz lockiem ponad się demonology xD
Dzięki wielkie gram pod destruction bo tylko tym teraz coś ugram, wywalili skilla do odnawiania many za 10%hp a life drain już praktycznie nic nie leczy
Nie wiem jak destro, jednak gram affi i demo (polecam) i jakoś life drain nadal dobrze leczy. Może talenty źle rozdales ?
Btw. Na jakim grasz serwerze i po jakiej stronie konfliktu?
Juz wprowadzili te wszystkie zmiany do klas tzn ze demonology bedzie fajny, czy dopiero po premierze BFA ?
Już są wprowadzone