Wow - nowy gracz

Witam zacząłem grać w wowa i nurtują mnie pewne sprawy :

1> Po co w sumie mam robic dungeony , jeżeli i tak nie sprzedają sie itemy na lv około 850 ?

2> Co tak naprawdę mogę robić w end game ( nie interesują mnie rzeczy typu robie raidy po to żeby sobie porobic , przez co gra w end game wydaje sie nudna) ?

3> Wychodząc z moimi założeniami gra w end game opiera sie tylko na glupim zbieraniu golda , za który i tak nie kupie lepszych itemów , robie raidy zeby sobie porobic , ale po co mi to w sumie ?>

(Rozważam czy zostać w tej grze bo w sumie jest masa contentu , ale jakos te rzeczy które mam robic , są poprostu nudne) nie ma takiego rozgraniczenia jak np w Cabal Online , że robisz dungi , możesz liczyc na drop , nie robisz to nie , robisz sobie cos innego , ale za każdym razem widać progres , bo opcji ulepszania przedmiotów jest masa - czy takie cos istnieje w wowie?

Rajdy dla gearu, Mythic+ dla gearu by robić lepsze mythic+, PVP arenki czysto skillowe, BG czysto skillowe i taktyczne, Kolekcjonowanie Mountów / Petów, Walki petów jak pokemony, World Questy dla REPY i latania po Broken Shore.

Rzeczy do robienia jest i zawsze będzie w ciul.

Skorzystałeś z RAF-a? czy masz stare konto i nie możesz? Polecam sprawdzić i skorzystać.

To jest MMO znajdź sobie gildie nie graj sam.

1. Dla wyzwania, dla śrubowania czasów w wypadku endgejmu, dla osiągnięć i płynących z nich fantów.

2. Wszystko to na co masz ochotę. Poznawanie fabuły, klepanie osiągnięć, zbieractwo (zwierzątek, wierzchowców i tym podobne), przechodzenie kontentu wraz z gildią, bądź też próbowanie tego bez niej. Możesz też walczyć z innymi graczami - rzeczy do roboty znajdzie się dużo, ale żadna nie ma większego sensu, każda zabija tylko czas. W żadnej grze nie znajdziesz jakiego większego sensu.

3. A po co ci każda inna gra? Dla zabicia czasu, dla zabawy, rozrywki, czy obcowania z ludźmi.

Przecież w wowie też widać progres i bez gildii, która cie przeciąga i ubiera w tydzień, dwa, to całość trwa dość dużo czasu. Do tego masz podobczne aktywności, zbieractwo wszystkich kosmetycznych zmian dla ekwipunku, zwierzątka, wierzchowce (co już wspominałem), walki ala pokemony, genialna fabuła (wystarczy poczytać, skupić się na tym co gra oferuje), tryb gracz kontra gracz, który ma swoje wady ale dostarcza też dużo zabawy. Od ciebie tylko zależy co chcesz w danej chwili robić. Problem w tym, że uważasz, że wszystko jest nudne - na to nie ma raczej lekarstwa, bo to twoje osobiste odczucia. Zmień gre na taką, gdzie identyczne aktywności będą dla ciebie miały sens, bo męczyć się nie warto.

Witam zacząłem grać w wowa i nurtują mnie pewne sprawy :

1> Po co w sumie mam robic dungeony , jeżeli i tak nie sprzedają sie itemy na lv około 850 ?

2> Co tak naprawdę mogę robić w end game ( nie interesują mnie rzeczy typu robie raidy po to żeby sobie porobic , przez co gra w end game wydaje sie nudna) ?

3> Wychodząc z moimi założeniami gra w end game opiera sie tylko na glupim zbieraniu golda , za który i tak nie kupie lepszych itemów , robie raidy zeby sobie porobic , ale po co mi to w sumie ?>

(Rozważam czy zostać w tej grze bo w sumie jest masa contentu , ale jakos te rzeczy które mam robic , są poprostu nudne) nie ma takiego rozgraniczenia jak np w Cabal Online , że robisz dungi , możesz liczyc na drop , nie robisz to nie , robisz sobie cos innego , ale za każdym razem widać progres , bo opcji ulepszania przedmiotów jest masa - czy takie cos istnieje w wowie?