Czy mogl by mi ktos opowiedziec o WoWie bo niezabardzo wiem oco chodzi w tej grze i czy za to trzeba placic czy za free jest. Jesli sa jakies prywatne serwery czy cos takiego i mozna za free grac to bym prosil o linki.
WoW oco chodzi
WoW może być płatny może być darmowy. Chcesz darmowy server? www.emerald-dream.eu
Info:
http://pl.wikipedia.org/wiki/World_of_warcraft
http://www.google.pl/search?q=world+of+war...lient=firefox-a
Serwery:
http://www.worldofwarcraft.com/
A jaki serwer byscie mi polecili (darmowy) i postac ktora na poczatku grac? I jak chce zagrac na jakims serwerze to musze sciagnac jakis orginalny client WoWa i potem patche dogrywac czy tylko client od serwera?
http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics85/wo…lsce-vt2042.htm mysle ze w tym tygodniu bede zaczynal gre na tym servie ale to jeszcze sie okaze jak z zaliczeniami na uczelni bedzie wygladac
nikt nie napisał, wiec ja napisze:
supek, musisz jednak wiedzieć, ze gra na globalu i na prywatnym(pirackim) serverze się rózni. wersja darmowa jest okrojona itp. mozesz sie spotkac z lagami, niedziałającymi skillami, lub ich brakiem. polecam ci jednak grac na oryginalnych serverach, a jak nie masz pieniędzy, to idź do jakiejkolwiek roboty, albo graj w darmowe mmorpg.
Joker@-\Weź ty używaj wyjątków dobra \
sorry, ale chyba nie ma obowiazku polskich znakow? A jak juz poprawiasz na polskie znaki, to zrob to ze wszytskimi wyrazami, a nie, ze czesc zostawiasz.
Niestety, ale on ma rację, na forum nie ma obowiązku używania polskich znaków. - Mr. Hania
żeby mieć na konto lub konto premium wejdźcie na moją stronę tam jet wszystko opisane Odwiedź moją stronę
Miśku drogi:
2.1. Na Forum i ShotBox'ie obowiązuje permanentny zakaz Reklamowania jakichkolwiek stron internetowych lub gier. Osoba łamiąca ten punkt będzie wykluczana ze społeczności forum banicją.
BTW sposoby takie jak ww to jeśli chodzi o opłacanie gier po prostu sposób nieopłacalny i w większości przypadków nie realny (zarabia tylko osoba rekrutująca, a na przelew trzeba czekać np kilka miesięcy), już lepiej (jeśli jesteście >18 i się uczycie) rozejrzeć się za jakąś fuchą dorywczą, np roznoszeniem ulotek.
Czyli cree mam go zbanować?
Czyli cree mam go zbanować?
hehehe ja w tej kwestii głosu nie mam, tylko piszę, by ludzie się na to nie nabierali.
Poza tym tak naprawdę to chyba wszyt6ko jedno, bo pewnie ta osoba i tak już nie zajrzy na forum, tu chyba chodziło tylko o spam/reklamę.
Już sobie nie popisze ani się nie pojawi
Boże, ten co założył temat to jest nieźle nie do uczony. Co za debil, stu-procentowy nooooob! Dziecko nic z ciebie niie będzie won! Zbanować tego debila!
Joker@-Złamany punkt regulaminu 4.3 czyli warn
Boże, ten co założył temat to jest nieźle nie do uczony. Co za debil, stu-procentowy nooooob! Dziecko nic z ciebie niie będzie won! Zbanować tego debila!
Po 1 takimi textami ty lapiesz sie na bana nie on.
Po 2 widzisz nie kazdy jest takimwielkim PRO jak ty... w pewien sposob to zaszczyt dla ciebie.... ale tylko czesciowy.
Chętnie bym Ci pokazał kilka twoich pr0 postów... niestety nie mam na razie czasu na to, a z takimi tekstami "zbanować tego debila" to nie na tym forum. Nie tolerujemy takich w naszej społeczności.
Boże, ten co założył temat to jest nieźle nie do uczony. Co za debil, stu-procentowy nooooob! Dziecko nic z ciebie niie będzie won! Zbanować tego debila!Joker@-Złamany punkt regulaminu 4.3 czyli warn
Chłopie z wnioskuje z twojego nicku ze masz 13 lat co niestety widać aż za dobrze , jest tu kilku uzytkowników w twoim wieku lub młodszych którzy potrafią wiele wnieść do tematu w którym sie wypowiadają , tobie to jednak nie grozi . Oglądając twoje posty stwierdzilem ze sam albo piszesz głupoty albo zadajesz jeszcze idiotyczniejsze pytania . To forum jest po to żeby także nowi gracze nie wiedzący o co chodzi w MMO mogli sie o to spytać , tak więc panie "mega-pro" daruj sobie takie wypowiedzi.
ps. Wiem że OT ale panowie modzi , przejrzyjcie posty pana Grubego , moze by mu sie przydalo chwile odpocząć od forum?
Po przylookaniju jego postów stwierdzam Ban
Edit@-ahhh no i sobie teraz Gruby odpocznie
Czy mogl by mi ktos opowiedziec o WoWie bo niezabardzo wiem oco chodzi w tej grze i czy za to trzeba placic czy za free jest. Jesli sa jakies prywatne serwery czy cos takiego i mozna za free grac to bym prosil o linki.