Witam,
jako, że FFXIV oraz ESO, już mnie tak na zmianę nie przyciągają, a wręcz odpychają postanowiłem pograć w końcu w wowa. Wcześniej grałem przed WOTLK, więc tak na prawdę wszytko jest praktycznie dla mnie nowe.
Po uprzednim zaznajomieniu się z obecną metą postawiłem na priesta, gdyż jestem z natury swojej osobowości ratownikiem lub jak kto lubi, healerem. Wbiłem tak sobie na luzie 19 lvl wczoraj, no i dzisiaj postanowiłem rozwiać wątpliwości, które przy weekenedowym graniu się narodziły.
Teraz wystarczy opłacić abonament aby mieć content do końca legionu, zapewne dzisiaj to uczynię, ale pytanie dot. co mnie omija nie mając BfA? Nie mam jakoś jeszcze przekonania co do zakupu tego dodatku - chcę się najzwyklej w świecie wkręcić, zanim to zrobię. Nie mogę jednak dojść do tego jakie będą czekały na mnie ograniczenia.
Drugie zagadnienie jakie mnie nurtuje to levelowanie. Czy questy są obowiązkowe? Od 15 poziomu otworzyły mi się dungeony i robiąc je przez losową kolejkę mam “tony” expa, więc przyjemnie mi się to robi, gdyż po ffxiv nie przepadam za questami.
Ostatnia sprawa dot. profesji. Obrałem sobie drogę miningu, bo sztabki metali widziałem nieźle chodzą, ale nie wiem co drugie. Myślałem o tailoringu, ale czy warto? Dodam może, że gram na Burning Legion po stronie hordy.
Dzięki bardzo z góry za pomoc.
Życzę Państwu miłego dnia,
Wicek