WoW + PayPal + WTH

Witam! Kłaniam się!

Zacznę od początku (też Ci nowość): chcę kupić WoWa bezpośrednio od Blizza. Założyłem PayPala, wysłałem z banku fundusze, są ją na koncie PayPal. Łączę się przez Blizza do PayPala (jakie to zawiłe) i... tam wymagają karty kredytowej. Nie mam karty kredytowej , mam pierdzielone fundusze jednak na PayPalu.

Jakieś rady dla człowieka wściekłego, który niedawno wrócił z roboty i chce kupić dobrą grę w dobrej cenie?

W życiu nie płaciłem przez Paypal w wowie. Jakbyś chciał to możemy załatwić wszystko przez allegro i mogę ci kupić tylko musisz mi jakoś wysłać kasę na konto. Jeśli jesteś zainteresowany to pw.

Czyli innej opcji nie ma niż przez allegro? Nikt nie pomoże?

Przez allegro to chodzi mi o to żebyś po prostu mi wysłał kasę i wtedy Ci to zapłacę na koncie. Jeśli nie chcesz przez allegro się w to bawić to możesz mi po prostu wysłać kasę odrazu na konto.

Cena..?

Doklanie. Nie bierz opcji karty tylko loguj sie spokojnie wybierz co trzeba i masz wowa. Ja mam z automatu wybrane funduszami z pp jak cos kupuje^^

Spróbuj jak wyżej mówią, jeśli nie zadziała to cena taka jaka jest w sklepie blizzarda. Jeśli szukasz ludzi z którymi chciałbyś pograć i chciałbyś rafa. Daj znać na pw.

OK, thx

Witam serdecznie. Mam ten sam problem. Nie mam tej opcji o ktorej mowicie czyli zaplac z mojego konta paypal. Jest tylko opcja karty kredytowej. Plizz help.

Został stworzony temat o naszej gildii. Zapraszam gdybyś chciał :)http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54754-world-of-warcraft-nowa-gildia/

Aby sfinalizować tę płatność, dodaj do konta PayPal kartę debetową lub kredytową. Karta zostanie obciążona tylko wtedy, kiedy kwota transakcji przekroczy saldo Twojego konta.

Aby dokonać płatności błyskawicznej, powiąż ze swoim kontem PayPal nową kartę debetową lub kredytową

Chyba jednak nie idzie tak łatwo. Opcji, o której mówicie, nie ma!

Kirai ja mam to samo. To chyba mielismy kupionego wowa :X

Nie ma innej opcji zeby go kupic tylko za pomoca opcji blyskawicznej?

EDIT!

Jegomość ROLF (nie, nie ten z Ed, Edd n' Eddy) okazał się być bardzo pomocny. Od siebie mogę go szczerze polecić. Mam MoPa w orginalnej cenie.

Jeszcze raz dziękuję Rolf :)

A masz troche wiecej kasy niz potrzeba, czy doslownie tyle? Moze byc tez tak, ze brakuje Ci tam kilka centow i paypal chce powiazac konto z karta, zeby moc je sobie sciagnac.

Miałem dużo więcej :) Tak czy siak Rolf już mi załatwił to.

Rolf swietny jegomość Orginalna cena, i mam battle chesta. Jupi! ;D

Cieszę się, że wszyscy są zadowoleni. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę miłej gry :)

Myślę, że autor tematu się ze mną zgodzi i temat można zamknąć. (NS do dzieła :) )

Jeszcze jedno, jak dodatek bc to mam jakis problem z dodaniem kogos do party, nadal pisze mi ze uzywam startera. Co mam zrobic?

Jeśli masz to samo co mój kolega miał wczoraj(też kupił battlechesta przez gifta) to musisz wbić 20lvl i powinno być wszystko dobrze. Pisałem o to do supportu i odpisali, że jest jakieś opóźnienie do 72h no ale jak kolega wbił 21 to było już wszystko ok. Jednakże jeśli macie rafa to szybko to dobijecie.

Temat do zamknięcie.

Sayo~!