Witam. Z racji tego, że nie ma obecnie żadnego F2P albo B2P MMORPG, które spełniałoby moje wymagania, zostaje jedno wyjście - WoW. Z góry uprzedzam, że nie chcę prywatnych serwerów. W porównaniu z zawartością oryginalnego WoWa to nic. I tu moje pytanie: jak to jest z płatnościami? Za ile mniej więcej kupię podstawkę i dodatki w sklepach (wersja pudełkowa)? Ale co ważniejsze, jak z abonamentem? Wiem, że można płacić przez jakieś pre-paidy i chyba karty kredytowe albo przelewy. Ale, że mam dopiero 14 lat, nie mam pojęcia co to ten cały pre-paid, jak z tego płacić czy coś. Oczywiście mam rodziców, i wydatek 30-50 zł miesięcznie nie jest chyba zbytnim problemem (tym bardziej, że sam "zarabiam" sobie kieszonkowe). Muszą tylko wiedzieć co i jak. Ktoś mi też wspominał o jakiś niby zdrapkach czy coś z kodami, za które wykupujemy czas gry, to prawda? A może są jakieś inne sposoby płatności za WoWa?
P.S. Czytałem na różnych stronkach o płatnościach, ale tam wszystko jest tak "ogólnie".
P.S. 2 Podobno TBC jest dodane na stałe do podstawki i nie trzeba go zdobywać oddzielnie, prawda?