Wow płatności

Witam jako jeden z wielu zamierzam wkrótce Dołączyć do kilkumilionowej społeczności Word of Warcraft

każdy go zachwala Więc na start zagram w traiala (do 15 lvla) chociaż i tak wiem że z 15 lvlem to nic nie przetestuje zbytnio :D

i tu mam kilka pytań Quest/grind

1.jak wygląda Grind w Wowie

2.jak wyglądaja Questy w Wowie chodzi mi o to czy są nudne (weź zadanie idz zabij 10 mobów wydrop z nich kamyczki i przynieś następne idz zabij 30 mobków....)

End-game

3.Jak wygląda w Wowie end-game

4.na którym lvl zaczyna się end-game

5, grając 3-4h dziennie ile się wbija max lvl?

Postacie

5. czy postacie są zbalansowane? jakie aktualnie klasy/postacie sią do wyboru po stronie hordy i ludzi (chyba takie nacje są xD??)

6. Postać dla nowego Polecacie magiczną/czy walczącą w zwarciu

Płatność

7. co trzeba kupić żeby zacząć pełnoprawną przygodę z WoW/ ile kosztuje full pack (PL)

8, ile dokładnie kosztuje Abonamęt miesięczny

9. Jakie są sposoby płatności

Za głupie pytania żeby ci odpowiedzieć, nie będę marnował swojego czasu. Jest coś takiego jak google albo wikipedia (na której sa odpowiedzi na większość twoich pytań). To po prostu twoja głupota lub totalne lenistwo.

warn_ico.png
2 warny- obraza innego usera, OT, agresywny ton wypowiedzi, gburowatosc i buta. - Dzz'

twoim skromnym zdaniem jakie "POWAŻNE" pytania nowego gracza powinny się tu znaleźć ? może mi się nie chce szukać, nikt nie zabroni mi takich tematów zakładać gdyż od takich tematów jest forum. Pokaż mi punkt regulaminu który mi zabroni taki temat robić.

a jak masz dalej pisać post nie na temat to lepiej w ogóle nie pisz i nie wchodź tu

Proxi, grabisz sobie chłopie. No to ja pomogę :).

1. WoW to questy, nie grind.

2. Są zarówno te niezbyt ciekawe, jak te "epickie".

3. Raidy, PvP, Battlegroundy, eventy.

4. Na ostatnim :P. Teraz max jest chyba 85 (nie jestem pewien).

5. Na początku wbijesz szybko, ale im wyższy lvl, tym ciężej się wbija.

6. Tak, są zbalansowane, nie ma tam "najlepszej" klasy.

7. Co wolisz, kim będziesz chciał grać i jaką rolę pełnić w drużynie.

8. Musisz zaopatrzyć się w podstawkę. World of Warcraft + TBC w zestawie bodajże.

9. Nie pamiętam, coś koło 40 zł? Poprawcie mnie.

35 miesiąc pre paid/15 jeżeli Raf

co do podstawki+dodatków na internecie jest wiele tego ale nie rozumiem jednego.

czy jak bym kupił dodatki+podstawkę to otrzymuje miesięcznego prepaida? i po miesiącu płacę abonament normalnie czy osobno muszę wykupić Wowa (full) + prepaida?

bądź co bądź 35zł to bardzo mało na miesiąc przy moich dochodach w pracy

Ogólnie sugeruję zrobić tak:

1. Kupujesz podstawkę (teraz już w komplecie z TBC) i masz miesiąc gry za darmo.

2. Grasz, grasz, po miesiącu płacisz.

3. Jak dobiłeś max w TBC i chcesz więc kupujesz kolejny dodatek (WOTLK).

4. Bijesz max w WOTLK'u i jak chcesz więcej to znów kupujesz kolejny dodatek. I tak w kółko.

Tak podstawka posiada miesiąc gry.Potem jeżeli wykupisz nowy czas bd grał dalej,jeżeli nie to konto staje się frozen .Aha przed każdym dodatkiem aktywuj triala dobij ile się da i potem dodatek.

Drags:) Napewno nie będziesz żałował. Widzimy sie w wowie;]

A jeszce jedno. Jak będziesz miał zamiar kupować WoWa od podstawki w zwyż polecam tą strone: www.keye.pl

Mają oni naprawdę najtaniej na rynku są rózne promocje itp.

Za całego WoWa od podstawki do cataclysm zaplacisz: 102,90 więc cena wyborna. W sklepie zaplaciłbys 200+. Naprawdę polecam. Prepaid 60dni 75.9 wiec 2 dzienne pensje nawet nie:)

Grind to questy, albo robienie rdf

Arenki, BG, bardzo ciekawe insty

Endgame to 85 lvl

Nwm, zależy od tego jak szybko to robisz

Ehhhh, troche tak trochę nie, w grze owni dk, fire mag, shaman resto te same klasy po stronie hordy i ali (mag, shaman, rogal, dk [od 55lvl], priest, warrior, hunter, warlock, druid, paladyn)

To już zależysz co wolisz, niektóre ranged mage są dobży w pve i klasy w zwarciu także w pve, ale na START łatwa klasa to palek

Full pack około 100-110zł, ale niedługo wchodzą pandy, które będą kosztować 100-130 zł

70zł, za 2 miechy, albo jak się zrobisz jako anglik to 20zł 2 miechy raf

Przelewy.

1. W wowie robi sie questy ktore sa najbardziej oplacalne lub dungeony za pomoca rdf (random dungeon finder).

2.podam ci przyklad np musisz zbierac haracz z mieszkancow goblinskiego miasta :) ale sa tez quest typu zabij i przyniesc.

End-game

3.PvP jest poprostu epickie:bg,areny zabijanie aluchow wjazd na miasta itd. a co do pve jest jeszcze lepiej pelno instancji typu latasz na smoku .ktoremu musisz odciac leb, czyli nie tylko stoisz i bijesz bossa tylko naprawde cos sie dzieje.

4.85lvl za niedlugo 90

5, Jak grasz na expie x3 z jakims kolega to dojedziesz nawet do 15 lvli (jezeli chodzi o low lvl) a sam to sadze ze po 7.

Postacie

5. Mniejwiecej tak nie ma postaci ktora rozwali wszystkie klasy (kazda klasa zniszczy kogos a przegra z kims).

6. Sprobuj paladina Holy. W holy jako heal szybko znajdziesz instancje a w endgame zawsze znajdziesz ekipe na raidy.

Płatność

7. Musisz kupic wow tbc+pre tbc ( koszt 25,50zl ) z tym dostaniesz miesiac gry, wow wratch of the lich king ( o ile dobrze pamietam 50zl ) no i cataclysm ( 35 zl )

8, 75zl za 2 miesiace.

9. Niestety tylko przelew.

Jezeli bedziesz chcial grac napisz na moj skype owieczka171 wprowadze cie do gry, wysle ci co musisz kupic zebys mogl grac no i ogolnie ci pomoge :>

tez moge pomoc jakby kolega czasu nie mial: gg: 10492933

dzięki dzięki na pewno wszystko dokładnie przemyśle zastanowię się i wkrótce dam znać :P

Witam jako jeden z wielu zamierzam wkrótce Dołączyć do kilkumilionowej społeczności Word of Warcraft

każdy go zachwala Więc na start zagram w traiala (do 15 lvla) chociaż i tak wiem że z 15 lvlem to nic nie przetestuje zbytnio :D

i tu mam kilka pytań Quest/grind

1.jak wygląda Grind w Wowie

2.jak wyglądaja Questy w Wowie chodzi mi o to czy są nudne (weź zadanie idz zabij 10 mobów wydrop z nich kamyczki i przynieś następne idz zabij 30 mobków....)

End-game

3.Jak wygląda w Wowie end-game

4.na którym lvl zaczyna się end-game

5, grając 3-4h dziennie ile się wbija max lvl?

Postacie

5. czy postacie są zbalansowane? jakie aktualnie klasy/postacie sią do wyboru po stronie hordy i ludzi (chyba takie nacje są xD??)

6. Postać dla nowego Polecacie magiczną/czy walczącą w zwarciu

Płatność

7. co trzeba kupić żeby zacząć pełnoprawną przygodę z WoW/ ile kosztuje full pack (PL)

8, ile dokładnie kosztuje Abonamęt miesięczny

9. Jakie są sposoby płatności