WoW Początkujący gracz szuka znajomych do pogrania

Cześć! Zdecydowałem się, że zacznę swoją przygodę z WoW. Mam zamiar grywać wieczorami, ponieważ jak zdecydowana większość ludzi dorosłych- pracuję. Wiadomo, weekendy rządzą się swoimi prawami. :)

Gildia, grupka znajomych? Bez różnicy. Na razie i tak uczę się tej gry totalnie od podstaw. Bez presji, bez ciśnienia, dla dobrej zabawy. :)

Dzie grasz, jaki serwer.

Mam postać stworzoną na razie na Quel Thalas, serwerze dla leszczy. :)

Jeśli nie przeszkadza Ci jeszcze zmiana to ja pogrywam na Defias Brotherhood ;) Sam niedawno zacząłem, a czasu na grę mam różnie (praca+studia dzienne), więc jakbyś chciał czasem coś popykać to dawaj ;) Co prawda 104 DH, ale mógłbym stworzyć jakiegoś warriora od 0, bo nigdy nim nie grałem, a kusiło mnie :D (ewentualnie jakiś ranged :P )

Zmiana mi raczej nie przeszkadza, bo mam 20 poziom... :D

To zapraszam na Defias :P Osobiście myśle, czy by nie spróbować troche healem pograć, bo mam niby 100 druida z boosta, ale wolałbym się od niższych lvli nauczyć leczyć ;P Jednak mam słabość do dual wieldów :D #Kiraja2771

Zawsze lepiej już pogrywać te dungi mythici (tak się chyba to nazywa) z kimś stąd niż całkowicie randomami ;P

Nie pokazuje mi Cię kolego kiedy chcę dodać. :(

o_o powinno działac, bo ostatnio mnie też jedna osobą stąd dodawała ;) Obecnie jest poza mieszkaniem i wieczorem będę mógł wbić na chwilę ;) ale battletag powinien działac :P

Dobra, poszło. :)

Gdyby ktoś chciał się przyłączyć to piszcie Bolec#2748 na Battle.net. :)

Cześć! Zdecydowałem się, że zacznę swoją przygodę z WoW. Mam zamiar grywać wieczorami, ponieważ jak zdecydowana większość ludzi dorosłych- pracuję. Wiadomo, weekendy rządzą się swoimi prawami. :)

Gildia, grupka znajomych? Bez różnicy. Na razie i tak uczę się tej gry totalnie od podstaw. Bez presji, bez ciśnienia, dla dobrej zabawy. :)