WOW powrót

Witajcie, zastanawiam się nad powrotem do WoWa i na myśl nasuwa się pytania czy abonament jakoś się zmienił, jak wyglądają nowe dodatki polepszają grywalność czy pogarszają ją,nowy dodatek co tak naprawdę o nim wiecie. Grałem do wersji Mists of Pandaria i średnio spodobał mi się ten dodatek. Mam nadzieję, że Legion przywróci klimat z TBC. Chętnie też poznam osoby, które chcą wrócić do WoWa.
Pozdrawiam ;)

WOD pod kątem pve jest maksymalnie średni +

Zrobiłem hfc (ostatni rajd) kilkanaście razy i rzygać mi się znudziło (imo z Archimondem się fajnie walczyło na HC)

Dodatek mocno zepsuty przez garnizon w którym wszyscy siedzą bo daje nawet dobre korzyści (z kilkoma postaciami dobrze zrobionymi zarabia na abonament za gold)

O pvp się nie wypowiem bo nie grałem poza ashranem i kilkoma arenkami.

Mimo to polecam wrócić z racji zniżki ceny wowa 40zł + wod (60zł?) do 40zł. W ciągu miesiąca jak znajdziesz kogoś na RAF wbijesz spokojnie capa i zobaczysz o co chodzi, może ci się spodoba.

WoD jest teraz w podstawce

Polecam expienie na WoD <3 Coś pięknego!

Ciężko wyfarmić golda na abonament ?

W sumie, to jeżeli zajmiesz się profesjami na poważnie, to nie.

ja gram normalnie na 2 postacie z czego jedna nie nastawiona na golda w ogóle(main) i na drugą wbijam raz dziennie to czasami mam problem ale kumpel ma 3 postacie nastawione na zbieranie golda i już wykupione 3 miechy do przodu prawie 4 ;p

ogólnie jest łatwo ale coraz trudniej(ceny maleją) chyba, że się z farmieniem golda opierniczasz jak ja to już inna bajka...

Witajcie,  zastanawiam się nad powrotem do WoWa i na myśl nasuwa się pytania czy abonament jakoś się zmienił, jak wyglądają nowe dodatki polepszają grywalność czy pogarszają ją,nowy dodatek co tak naprawdę o nim wiecie. Grałem do wersji Mists of Pandaria i średnio spodobał mi się ten dodatek. Mam nadzieję, że Legion przywróci klimat z TBC. Chętnie też poznam osoby, które chcą wrócić do WoWa. 
Pozdrawiam 

Można powiedzieć że ominąłeś najsłabszy dodatek do WoW'a. Ludzi narzekali na Mists of Pandaria, ale w porównaniu do Warlords'ów stawiają go za przykład. Radziłbym tobie powrót do gry w okolicach lipca (prawdopodobny termin pre-patcha do Legionu). Inni ludzie też będą wracać do gry, to i cena WoW Tokena spadnie (obecnie 88k+).

Powiedzmy, że miałbym na gre 3 godzinki dziennie może weekendy więcej z 5h. No i oczywiście nie chciałbym ciągle tylko farmić golda bo to nie o to w grze samej w sobie chodzi. Pytam z ciekawości bo to fajna alternatywa jak można zaoszczędzić trochę hajsu :)

na spokojnie po prostu robisz parę postaci pod golda. Czyli konkretne budynki w garnizonie, followery z traitami treasure hunter i paru do budynków aby produkowali więcej materiałów do profesji i co zrobisz wszystko wystawiasz na ah. Zajmie to tak ze 30-45min. Od czasu do czasu pofarmisz stare raidy na początek ale to już dłuższa robota. A jakbyś miał kilka altów to samym wysyłaniem followersów można zarobić na tokena a zajęłoby to max 3x po 10-15 min dziennie jak nie mniej ;p

Pocieszę was po za tym że na Legionie ubyło spelli to cała reszta prezentuje się mega naprzeciw woda (tak gram na becie), i ogólnie instancje jeśli ich nie znerfią są dużo bardziej wymagające, system bounty z d3 sprawdza się świetnie teraz tylko czekam na testy raidu i zobaczymy z czym to się je. W sumie to WoD też nie był zły tylko ilość kontentu zabiła ten dodatek i jeśli blizz na legionie odwali taka fuszere to ta gra niestety zginie a uwielbiam ją i boli mnie to.

Jakie odczucia z bety co do balansu klas pve i pvp ?

Pve wydaje się spoko PVP nie mam pojęcia gram 2 dni bete, zapraszam na twitch.tv/nakill19

Witajcie, zastanawiam się nad powrotem do WoWa i na myśl nasuwa się pytania czy abonament jakoś się zmienił, jak wyglądają nowe dodatki polepszają grywalność czy pogarszają ją,nowy dodatek co tak naprawdę o nim wiecie. Grałem do wersji Mists of Pandaria i średnio spodobał mi się ten dodatek. Mam nadzieję, że Legion przywróci klimat z TBC. Chętnie też poznam osoby, które chcą wrócić do WoWa.
Pozdrawiam ;)