Czyli zostaje nie kombinowanie tylko zwykłe płacenie abonamentu.
Wow - prepaid za Golda w grze
40+/miech to niedrogo.
Co się stało z rafami? Czyżbym coś przespał?
RAF działa teraz tak jak powinien.
No niewiele mi to mówi, mógłbyś się troszkę bardziej rozpisać albo podać jakąś strone? Byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ za niedługo planuje odmrozić konto.
Raf został już całkowicie przeniesiony do gry.(https://eu.battle.net/support/pl/article/zrekrutuj-przyjaciela) Na allegro już nie sprzedają rafów, jedynie xrafy które nie są rafami. Sprzedają 3-4 klucze które odblokują ci konto losowo od 4h do 8dni, co w ogóle się nie opłaca. Zostaje tylko abonament lub pp.
Zastanawiam się nad kupowaniem prepaidów za gold. czytałem że ludzie grają z tym bez problemu. Ile schodzi uzbieranie tych 50 k golda ?
Gdybym kupił teraz prepaida zdążył bym wbić mojego druida ( 46 lvl ) do 90 lvl i wymaxować profki te najbardziej przynoszące dochód ?
Prepaid 60 dni
za sora dostaje sie 7 dni ?
za aktywacje MOP tez sie dostaje 7 dni ?
to jak cos razem bym mial 74 dni na wbijcie max lvl, zrobienie profek i wyfarmienie 40-60 k golda
Witam, patrząc na promocje w jakiej aktualnie jest World of Warcraft chcialbym sie dowiedziec odnosnie kupowania Pre-paidów za Golda z gry. Słyszałem kiedys od kolegi ze jest to bardzo latwe i wcalnie nie trzeba duzo farmic by moc pozwolic sobie na kolejne 60 dni gry za darmo. Jak ta sprawa ma sie naprawde i czy przypadkiem kumpel nie wciskal mi kitów ?