Witam, patrząc na promocje w jakiej aktualnie jest World of Warcraft chcialbym sie dowiedziec odnosnie kupowania Pre-paidów za Golda z gry. Słyszałem kiedys od kolegi ze jest to bardzo latwe i wcalnie nie trzeba duzo farmic by moc pozwolic sobie na kolejne 60 dni gry za darmo. Jak ta sprawa ma sie naprawde i czy przypadkiem kumpel nie wciskal mi kitów ?
Wow - prepaid za Golda w grze
Z tym kupowaniem prepaidów za gold w grze to jest prawda.
Ale... nie chodzi tutaj o legalne kody które można nabyć w empiku czy gdzieś, tylko o kody z RaFów (30 dni gry)
Jeżeli chodzi o cenę to zależy od servera np. na Stormscale taki kodzik RaF kosztował 400k.
Aktualnie po zmianach w systemie RaF już nie uświadczysz takich usług więc możesz sobie od razu odpuścić.
Czyli obecnie nie ma mozliwości juz ani rafów, ani kupna normalnego prepaida za golda ?
Jest możliwość, brak gwarancji że dostaniesz prepaida.
Możesz ryzykować i poszukać na stronach z powerlvlingiem jakiś opcji kupienia prepaidów za golda, ale jak już napisałem masz ZERO gwarancji, że dostaniesz tego prepadia.
400k za 30 dni grania chyba cos ci sie pomylilo. Jak bym sprzedawal po zlotowce 1k golda to bym mial na czysto 400 zlotych czyli 4 prepaidy.
A co do samego prepaida to tak mozna kupic. Trzeba tylko znalesc sprzedawce
400k za 30 dni grania chyba cos ci sie pomylilo. Jak bym sprzedawal po zlotowce 1k golda to bym mial na czysto 400 zlotych czyli 4 prepaidy.A co do samego prepaida to tak mozna kupic. Trzeba tylko znalesc sprzedawce
kolego wszystko zależy od realma na jakim się gra.
poza tym nie znajdziesz polskiego sprzedawcy na coś takiego... zdecydowana większość to azjaci, którzy urzędują z power lvlingem itp na EU serwerach.
więc nie mówi mi proszę, że coś mi się pomyliło bo wiem jak jest.
Wystarczy popatrzeć na forach - jest kilku "zaufanych" na europejskich realmach obsługujących "wszystkie", wystarczy poszukać.
I odradzam branie od niepewnych źródeł
Kolego 400k to w zyciu 95% graczy nie mialo w plecaku, u nas na burning legionie chodzi po 40k prepaid a nie raf...
czyli da sie to zrobic bez problemu ? a te 40k jest latwo uzbierac w ciagu 60 dni ? nigdy nie gralem w Wowa wiec nie mam odniesienia
Pewnie łatwo uzbierać jak już masz doświadczenie w grze i masz kumpli. Ja bym nie ryzykował, bo nigdy nie wiadomo czy ktoś ciebie nie zrobi.
Kolego 400k to w zyciu 95% graczy nie mialo w plecaku, u nas na burning legionie chodzi po 40k prepaid a nie raf...
No to kolego powiem Ci że takie ceny są na Stormscalu za prepaida to samo Outland czy inne realmy gdzie ludzie grają tylko dla PVP.
Bo nawet na samym wiecznie FULL Kazzaku masz prepaidy za 20-25k ;x.
Więc proszę bez hejtu.
czyli da sie to zrobic bez problemu ? a te 40k jest latwo uzbierac w ciagu 60 dni ? nigdy nie gralem w Wowa wiec nie mam odniesienia
Dałem tylko przykład jednego z wielu realmów.
Jak napisał (ten trochę nieuprzejmy) kolega wyżej na Burning Legionie masz za 40k - co robi się w 4-5 dni na samych profach (na full oczywiście z rare reckami - powiedzmy cooking jest aktualnie bardzo opłacalny).
400k za pre-paida? Proszę o screena kiedy ktoś będzie to ogłaszał, ponieważ nie uwierzę, że pp chodzi na jakimkolwiek serwerze po 400k. Może coś Ci się pomyliło i chodzi o 40k. Co do pre paida za golda, to nie polecam. Lepiej kupić już samemu np z keye czy innej strony i mieć pewność, że nikt Cię nie oszuka.
Pre paid na tym serverze na ktorym gram kosztuje 60 k golda. Chce dodać, że to jest to normalny kod na 60 dni.
Razem ze najomymi gramy tak już 4 miesiące i any razu nikt nie miał jakiś nieprzyjemności, sam dodatkowo kupowałem od kolesia klucz do MOP'a za golda.
Kupuję od zawsze za golda. Najlepszy interes. A co do tych 400 k to powiem wprost : no way.
Osoby kupujące rafy czy możecie doradzić jak zacząć zbierać golda? czym jak i w ile?
Najszybciej i największą kase zrobisz przeszukując AH, kupując tanio (lub błędnie wystawione aukcje) i sprzedając drożej
Zakładając że jestem graczem który właśnie kupił WoWa i jestem początkującym czy w 8 dni mam szanse nazbierać to 60k na np. burning legion?
Jeśli dopiero zaczynasz grę to nie a przynajmniej szczerze w to wątpię.
Ludzie jeśli wam tak zależy, żeby grać za darmo wo WoWa to grajcie na privach. Są zbugowane, ale coś za coś.
Sorry, ale privy są dla masochistów:D