WoW priv? (do ustalenia jaki) od początku

sow-ts3.bigpoint.net.
tu macie namiar na ts . Ja będę online gdzieś pewnie 21 około.

sow-ts3.bigpoint.net.tu macie namiar na ts . Ja będę online gdzieś pewnie 21 około.

Dzięki zrobiłem kanał w zakładce Polski o nazwie :SunWOW hasło :klaudia jak chcecie wbijajcie ja uciekam będę około 21 +/-

Wiec pytanie brzmi: Co robimy panowie?

/edit Sorka,nie odswiezylem

Wiec pytanie brzmi: Co robimy panowie?

bijcie level pierwsze instancje zaczynają się od 12-14 lvl o ile dobrze pamiętam więc do tego czasu i tak jesteście skazani na siebie bo gra w party mija się z celem kanał teamspeaka hostuje więc możecie wbijać ja jestem narazie na lapku i nie mam jak rozmawiać i piszcie swoje nicki w grze tak czy siak to się przyda na przyszłość biorąc pod uwagę że ten kanał ts trzeba za każdym razem robić nowy ja postaram się aktualizować listę nicków w 1 poście jak się ich kilka nazbiera żeby były w jednym miejscu to tyle reszta zależy od waszych chęci :P

To w końcu ally czy horda bo widze że wygrywa Horda, ts nie akutalny mozna nowy ?

Ally , było wybrane wczoraj , a co do ts , to jak było wcześniej napisane, pokój na podanym adresie bedzie tworzony na bieżąco , poniważ nie można go utworzyć na stałe.

Zapraszam na stały TeamSpeak3:

IP: tspolska.pl

Kanał: 56.SunWow

Hasło: wow

By znaleźć ludzi w grze może użyć komendy:

/who Deathmatch

Podeślijcie na pw server, Może zagram, bo te engame w WoDzie jest strasznie nudne :P

ee ziomeczki ja też bym z chęcią z wami ponawalał :D tylko jak by ktoś dał link do serwera albo jakieś namiary to było by bosko :D

Podeślij mi info na pw, bardzo chętnie zagram :)

Edit : już nie trzeba ... spotkacie mnie w grze pod nickiem Dajmos klasa Warlock

Mi też dajcie namiary xd

// Już nie potrzebuje, ogarnąłem, że gracie na Bugwellu ;d

I tak z chęcią pogram

Ja też chętnie pogram bo miałem już swoją dłuższą przerwę i tyle starczy, gram night elfem rogalem, a mój nick to Xexe

tez sie dołącze do ekipy :) rozumiem ze gramy jako alluchy :) dobije dzis ten 15 lv pojde do sklepu po mikro i mysle ze od jutra mozna zacząc razem grac :)
storzyłem Preja bo dpsów to az za duzo a wiadomo ze heal zawsze sie przyda :)

Ja niestety nie jestem weteranem WoW`a, a właśnie jestem w poszukiwaniu jakiegoś MMORPG`ka, ponieważ mam już dość LoL`a na jakiś czas, dodam iż mam 20 lat, i spore doświadczenie ze światem MMORPG, niestety nie wiem o jakiego priva chodzi, jeśli jednak nie przeszkadza wam w ekipie nowicjusz, to prosiłbym o podaniearrow-10x10.png nazwy serva, frakcji itp. na PW, z góry dziękuję =)

Jak chcecie grac na Sunwellu to napiszcie w grze
Lylle - Nh - Hunt - 80 lvl

Manniak - Nh - Rogal - 80 lvl
no chyba ze chcecie zagrac od zera to tez mogę zrobić nowa klase

Pisać na priv kto chce grać! Zagram czymkolwiek xd

Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą zagrać na W/W serwerze. Jest ekipa jest gildia część z forum.

Jeżeli chcecie piszcie w grze do

Dajpompke

Steelhear

Ewentualnie zaczepiać graczy z Red Rose Brotherhood

@EDIT. GRAMY PO STRONIE ALliance

Podeślijcie na priv jaki server i czy jeszcze pykacie :P

Jeśli ktoś chce pograć od jutra, to pisać do mnie. Nick w grze Sweeties (prej shadow lvl 1 xd ) lub na gg/forum pw.

Witam poszukuje gracza / graczy którzy byli by chętni zacząć przygodę w WoWie od początku frakcja i server nie grają roli byle był zaludniony od siebie mogę dodać że w WoWa grałem bardzo dużo na dodatku WoTLK (jakieś 2 lata temu)troszkę mniej TBC na innych prawie wcale zarówno pvp i pve mnie interesuje jakby było więcej chętnych to może jakaś gildia ?! to tyle zobaczymy co z tego wyjdzie :)

E: zapomniałem dodać że interesują mnie tylko low rate servery maxymalnie x2 questy x1 exp