Elo, nie wiem czy to dobry dział, ale chciałbym się zapytać czy ktoś może zna jakiś spoko serwer prywatny z legionem? Dzięki za odp
WoW priv legion
Sprawdź na stronie Blizzarda jeśli chcesz dobry serwer z legionem ..... No chyba, że interesują cie takie na których możesz zrobić postać i na tym kończy się gra
priv z Legionem
Pandaria na privach do tej pory pobugowana w 80% a Ty chcesz Legion ?
co za ludzie, byle za darmo
to że pytam sie o to czy ktoś zna to już jestem cebulą? aha...
Nikt nie napisał że jesteś cebulą, sam tak o sobie napisałeś...
a no tak.
Nie ma i nie będzie w najbliższym czasie dobrego priva postawionego na legionie, tak jak kolega napisał na pandarii nawet nie pograsz z przyjemnością, jeżeli chcesz grać na privie to polecam na wotlku/cataclysm tam jako tako idzie pograć, ale i tak mimo wszystko polecam globalny serwer.
Sprawdź na stronie Blizzarda jeśli chcesz dobry serwer z legionem ..... No chyba, że interesują cie takie na których możesz zrobić postać i na tym kończy się gra
A ty sprawdź lepiej czy ci mózg dobrze pracuje...
Nie, jeszcze za wcześnie żeby myśleć o legionie priv.
to że pytam sie o to czy ktoś zna to już jestem cebulą? aha...
Tak, jesteś.
jestes
Battlechest: 20zł.
Legion: 110zł.
Suma: 130zł
W tym czasie(1 miesiąc) grając zarobisz na tokeny.
Priva nie ma i nie będzie, blizzard zamknie.
A ty sprawdź lepiej czy ci mózg dobrze pracuje... Nie, jeszcze za wcześnie żeby myśleć o legionie priv.
Możesz to trochę rozwinąć?
Chciałem się zapytać czy jest wgl jakiś priv z legionem bo kumpel się pytał to jeszcze oprócz paru normalnych odpowiedzi typu, że nie ma (o co mi chodziło-odp na pytanie) to oczywiście musi być hejt i jakieś problemy. A potem Polska społeczność opisywana jest tak, a nie inaczej.
Poszukałbyś w goglach przez maks. 5 minut. Zakładasz temat z głupim pytaniem, a potem rzucasz frazesy o polskiej społeczności. Więc nie dziw się, że ludzi wyprowadziłeś z równowagi.
to po co jest forum? przecież wszystko wygogluje. Znalazłem parę serwerów niby z legionem, ale chciałem się zapytać. No ale.
a ten kolega to mieszka w lepiance, że sam nie potrafi sprawdzić sobie?
no takiej z dirta i internet nie dochodzi
no takiej z dirta i internet nie dochodzi
Dziękuję, dobranoc. Już wiem/y z kim piszemy
Elo, nie wiem czy to dobry dział, ale chciałbym się zapytać czy ktoś może zna jakiś spoko serwer prywatny z legionem? Dzięki za odp