WoW - Problem z addonami

Witam.

Otóż mam "mały" problem - Gram w WoWa na prywatnym serwerze 2.4.3. Właśnie pobrałem kilka addonów typu

Quest helper, ArcHud, Titan Panel itp.

Addony wrzuciłem do katalogu Interface -> AddOns i po włączeniu gry, podczas logowania, nie ma przycisku AddOns (Lewy dolny róg - Guzik prowadzący do zakładki w której można aktywować addony).

Zdjęć nie daję bo nie ma takiej potrzeby - nie wyskakuje mi żaden błąd, guzika prowadzącego do tej zakładki po prostu nie ma.

Ciocia google mi nie pomogła.

Jakaś rada ?

Witam.Otóż mam "mały" problem - Gram w WoWa na prywatnym serwerze 2.4.3. Właśnie pobrałem kilka addonów typuQuest helper, ArcHud, Titan Panel itp.Addony wrzuciłem do katalogu Interface -> AddOns i po włączeniu gry, podczas logowania, nie ma przycisku AddOns (Lewy dolny róg - Guzik prowadzący do zakładki w której można aktywować addony).Zdjęć nie daję bo nie ma takiej potrzeby - nie wyskakuje mi żaden błąd, guzika prowadzącego do tej zakładki po prostu nie ma.Ciocia google mi nie pomogła.Jakaś rada ?

Z tego co pamietam podczas logowania powinno ci jeszcze wyskoczyc okno z addonami... I wybierasz te potrzebne do aktywacji. Jak tego okna nie ma... Znaczy ze albo sciagneles clienta z zabespieczeniem na dodatki. CHodzi o to ze nie wszystkie clienty WoWa maja mozliwosc ladowania Addonow. Druga sprawa moze byc sam server na ktorym grasz. Nie ktore servery nie pozwalaja na ulatwienia :)

A nie wiesz może czy WoWScape [Legion] na to zezwala ?

ten serwer o którym mówisz na pewno zezwala

ale czy addony na pewno dobrze wkleiłeś?

PS. titan panel nie jest pojedynczym adonem wiec czy wkleiłes do addons folder titan czy foldery ktory sie w nim znajduja?

Tak dobrze wkleiłem a problem już rozwiązany - okazało się że jeden AddOn był "zbugowany".

To by było na tyle - Temat do kasacji / zamknięcia.

// Close - Spawn

Witam.

Otóż mam "mały" problem - Gram w WoWa na prywatnym serwerze 2.4.3. Właśnie pobrałem kilka addonów typu

Quest helper, ArcHud, Titan Panel itp.

Addony wrzuciłem do katalogu Interface -> AddOns i po włączeniu gry, podczas logowania, nie ma przycisku AddOns (Lewy dolny róg - Guzik prowadzący do zakładki w której można aktywować addony).

Zdjęć nie daję bo nie ma takiej potrzeby - nie wyskakuje mi żaden błąd, guzika prowadzącego do tej zakładki po prostu nie ma.

Ciocia google mi nie pomogła.

Jakaś rada ?