WoW problem z uruchomieniem gry

Gdy włączam grę pojawia się coś takiego. Pomożecie?
PS. Jeśli zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Bez tytułu.png

To jakiś stary klient do priva? Blizzard już od dawna nie używa plików *.mpq. Jeśli tak, to powinieneś szukać pomocy na forum tego priva.

Owszem jest to klient do priv'a jednak na jego stronie jest to wytłumaczone nie do końca zrozumiale. Poza tym nazw niektórych opcji nie umiem przetłumaczyć, więc trudno się za to zabrać. Poza tym pisało tam o zmianie niektórych wartości w regedit i plikach gry, których tam nie ma. Liczyłem na pomoc tutaj, gdyż może ktoś już miał ten problem i jakoś sobie poradził.

Odświeżam

Nie rozumiem, jeżeli chcesz grać na privie to nie mają tam do pobrania gotowej paczki z plikami których nie trzeba aktualizować?

To wgl wygląda jakby coś zblokowało aplikacji dostęp do internetu (zapora/antywirus) albo są złe adresy wpisane.

Bez dokładnego linka do priva i instrukcji instalacji jaką tam mają to my ci nie pomożemy psze pana.

PandaWoW

Instrukcje

Tutaj są linki. Pobrałem ich clienta przez torrenta (inaczej się nie da) i podmieniłem plik konfiguracyjny na angielski.

To nie zapora, ani antywirus. Zaporę wyłączyłem, antywirusa nie mam i nadal nie działa.

Według instrukcji pobierasz ten ich PandaWoW wersja 5.4.8 i od razu odpalasz, czyli wyskakuje Ci ten błąd po odpaleniu z pliku PandaWoW.exe ?

Pobrałem ich clienta w zipie, bo myślałem, że tak Mi się ściągnie cały ich klient, ale w środku był torrent. Uruchomiłem go, po pobraniu podmieniłem konfigurację na angielską i uruchomiłem 64-bitową wersję PandaWoW.exe i wyskoczył ten błąd. 32-bitową też testowałem i nie działa.

ile ten folder zajmuje z tym twoim wowem.

Jak widać, już sam client jest pobugowany, nie wspominając już o samej grze na Pandarii

Najlepiej napisz do administracji tego priva i opisz problem

24,8 GB . Razem z tym torrentem, ale on mało zajmuje.

FAQ

Tu są różne problemy razem z tym, ale jest to trochę niezrozumiale wytłumaczone, niektórych nazw opcji nie umiem przetłumaczyć i nie mam niektórych wartości np. w regedicie.

EDIT: To co udało Mi się zrozumieć zrobiłem i nadal nie działało, dlatego założyłem ten temat.

Go HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings and change value GlobalUserOffline to “0”

A to?

Nie widzę tu tego.

Bez tytułu.png

A te poszczególne pod foldery sprawdziłeś?

Tak. Poza tym to powinno być w tym podkluczu. Mógłbym go dodać, ale trochę się boję bawić rejestrem.

Pobierz MoP od Warmane - https://www.warmane.com/download

Potem zmienisz tylko realmlist i powinno śmigać. Grałam trochę na PandaWoW i właśnie z ich klientem to jakieś hocki klocki są bo oni wielcy Rosjanie i oficjalny launcher jest po rusku, zamiast zrobić go po angielsku jak cywilizowani ludzie.

Dzięki wielkie. Poza tym widzę, że jest tu też Wrath Of The Lich King, więc może to pobiorę.

Gdy włączam grę pojawia się coś takiego. Pomożecie?
PS. Jeśli zły dział, to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Bez tytułu.png