Witam. Jestem nowym graczem. Czy w aktualnej wersji gry logiczny jest wybór zielarstwa i górnictwa jako profesje? Czy mieszanka tych dwóch skili jest dobra dla maga? Pozdrawiam.
WOW profesja
Jest dobra dla każdej klasy jak chcesz zwyczajnie mieć kupę zasobów. Możesz je sprzedawać, czy przesyłać na inna postać, zależy od tego co chcesz mieć. Poza zasobami nie płyną z tych profesji żadne bonusy.
Właściwie to da się na tym zarobić, ale polecam zbierać skałki w Pandarii.
Z tego co wiem zbieractwo ma być mega-opłacalne w Legionie.
Jest dobra dla każdej klasy jak chcesz zwyczajnie mieć kupę zasobów. Możesz je sprzedawać, czy przesyłać na inna postać, zależy od tego co chcesz mieć. Poza zasobami nie płyną z tych profesji żadne bonusy.
Płyną z górnictwa masz więcej staminy a zielarstwa tzn zbierania kwiatków buffa do leczenia i haste
Już nie. Kiedyś takie bonusy były, teraz jużnic takiego nie ma.
Patch 6.0.2 (2014-10-14): Removed. nie daje
ogólnie wydaje mi się, że na wod się nie opłaca nie wiem jak w legionie... skałki i roślinki masz w garnizonie na nich też można wbić max lvl profesji stare materiały są potrzebne do np sky golema ale na ah jest pełno tych skałek a craftuje się tylko raz dziennie ten materiał. Do tego skałki czy roślinki z wod też już są coraz tańsze i ciężko je sprzedać.
Profesje nie dają nic można jedynie zrobić sobie z nich jakieś mounty, pety czy zabweczki. Jedynie co się przydaje to enchy, ze 2 gemy, ulepszenia i torby.
Witam. Jestem nowym graczem. Czy w aktualnej wersji gry logiczny jest wybór zielarstwa i górnictwa jako profesje? Czy mieszanka tych dwóch skili jest dobra dla maga? Pozdrawiam.