Dobry.
Święta tuż tuż i zastanawia mnie czy Legion zostanie przeceniony na ten okres i tu mam pytanka do was.
1. Jak myślicie, najnowszy dodatek zostanie przeceniony w te święta mimo że, wyszedł nie dawno?
2. Jak było z przecenami poprzednich dodatków? Pamiętam, że rok temu WoD został ładnie przeceniony ale miał on jednak już x lat.
Myślę nad kupnem 2x Legionu i nie wiem czy czekać do świąt czy już zakupić ;P
WoW Promocje
Zadzwoniłem do Wróżbity Macieja ale niestety on nie wie czy będzie promocja na święta a więc my tym bardziej ci nie powiemy czy w święta będzie promocja na Legion
wg. mnie nie, za wcześnie
Tu nie chodzi o dokładna odpowiedz tylko o "myślę, że tak ponieważ np. Wod wyszedł w sierpniu 2 lata temu i pare miesięcy po była przecena, pandaria miała tak samo"
Po prostu można spekulować na podstawie poprzednich przecen których ja nie znam.
Dobry.
Święta tuż tuż i zastanawia mnie czy Legion zostanie przeceniony na ten okres i tu mam pytanka do was.
1. Jak myślicie, najnowszy dodatek zostanie przeceniony w te święta mimo że, wyszedł nie dawno?
2. Jak było z przecenami poprzednich dodatków? Pamiętam, że rok temu WoD został ładnie przeceniony ale miał on jednak już x lat.
Myślę nad kupnem 2x Legionu i nie wiem czy czekać do świąt czy już zakupić ;P