Yo!
Poszukuje realmu nastawionego pod pvp(bg,rbg, arenki) gdzie nie będzie problemem znalezienie polskiej pvp gildii. W tym wypadku chyba odpadają servery gdzie jest populacja 80/20?
Dzięki i pozdrawiam!
WoW PvP realm
Najlepszym realmem PvP jest Outland bądź Stormscale. Na obu serwerach nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem gildli. Generalnie dzięki temu, że jest ten cross realm to tak naprawdę serwer na którym grasz nie ma znaczenia ;p
Najlepszym realmem PvP jest Outland bądź Stormscale. Na obu serwerach nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem gildli. Generalnie dzięki temu, że jest ten cross realm to tak naprawdę serwer na którym grasz nie ma znaczenia ;p
Outland odradzam bo jeśli dobrze pamiętam to jest na nim 80% alliance
Polecam serwer PVP Defias Brotherhood, stosunkowo wyrównany podział Alliance/Horde
również polecam Defias Brotherhood, i również odradzam Outland
sam zakładałem taki temat ostatnio:
Gram na Defiasie i World Questy wymagają, żeby przejść się troszkę po świecie. Zauważyłem, że ratio wcale nie jest takie idealne jak wszyscy mówią, ponieważ przewaga jest po stronie ally. Jednak jako miłośnik pvp z hordy nie narzekam, bo jest co klepać i mimo wszystko gorąco polecam, bo na pewno to nie są proporcje 4:1 czy coś w tym stylu Może po prostu horda nie przepada za world questami
53:47 chyba jakos tak wyglada ratio
Jak outland czy stormscale moze miec najlepsze pvp skoro w alliance jest 80% osób to na rbg pewnie 30min sie czeka. Cross realm? Z jakim serverem jest połączony outland i stormscale? Na defiasie grałem i takich tłumów nie widziałem.
Ze wszystkimi. Nie ma znaczenia jeśli chodzi o Bg itp. Roznica jest tylko co spotkamy na mapie.
Czyli opłaca sie grac na takim outlandzie na Hordzie bo duzo wpvp będzie a i tak na bg itp to z innymi serverami sie gra ta? Bo chyba granie na outlandzie po stronie Ally nie ma sensu. Wiecie jak z gildiami polskimi pvp na outlandzie w Hordzie?
znawcy wowa widze..
nie, nie warto grac w ally Na outlandzie, dlatego gra tam 60% pvp gildii z eu I robi rbg raidy Na stolice oraz high rat areny nonstop
tak samo Na ravencrest ally albo horde stormscale.
idzcie najlepiej krecic na bla pvp znawcy eowa
Chciałem się jeszcze zapytać o realm hopping. Wyczytalem, że można skoczyć na inny realm i tam np. Pobawić sie w gankowanie. Jak to działa i jak skakać między realmami?
Wystarczy dołączyć do pt, gdzie leaderem jest ziomeczek z innego realmu. Jest addon do tego nawet, ale nie pamiętam już nazwy.
Yo!
Poszukuje realmu nastawionego pod pvp(bg,rbg, arenki) gdzie nie będzie problemem znalezienie polskiej pvp gildii. W tym wypadku chyba odpadają servery gdzie jest populacja 80/20?
Dzięki i pozdrawiam!