WoW pytania

Ze wszystkich płatnych MMO jakoś przypasował mi WoW. Ale mam odnośnie tej gry parę pytań:

1. Jaki darmowy serwer rest najbardziej zbliżony do oficjalnego?

2. Czy na prywatnych serwerach można grać na dodatkach?

3. Czy rejestrować się trzeba na stronie prywatnego serwera czy na stronie WoWa.

Proszę o odpowiedz.

Ze wszystkich płatnych MMO jakoś przypasował mi WoW. Ale mam odnośnie tej gry parę pytań:1. Jaki darmowy serwer rest najbardziej zbliżony do oficjalnego?2. Czy na prywatnych serwerach można grać na dodatkach?3. Czy rejestrować się trzeba na stronie prywatnego serwera czy na stronie WoWa. Proszę o odpowiedz.

1. Ponowię pytanie, bo też nie wiem, a w sumie jak taki istnieje to można by było pograć

2.tak

3. jak grasz na prywatnym to oczywiście na prywatnym rejestracja

Prawdę mówiąc nie zastanwiałem się który jest najbardziej zbliżony do oficjalnego i chyba nie ma sensu takiego szukać. Osobiście gram na Hellgroundzie TBC i Nexus WOTLK. Oba mają raty x2 i takie Wam polecam. Jeśli chodzi o jakość gry to stawiam na Nexusa. Brak lagów, Vmapy (moby nie zaatakują cię przez ściane jak na reszcie privów) online ponad 1k no i mała ilość bugów. Serwer trzyma się tak od lutego i szybko się rozwija. HG jest dobrym serwerem jeśli wolisz dodatek TBC. online 2k, wieczorem są lagi. Bugów znacznie więcej niż na Nexusie no i zaludnienie dziećmi na serwie. Ja teraz nie gram na żadnym bo mam problemy z netem które rozwiązać mogę tylko zmieniając sieć.

1.WoW to jedyna możliwa produkcja bezkonkurencyjna (omijając Lineage2) gra MMORPG.

Wszystko w niej jest genialnie dopracowane i mistrzowskie o czym świadczy liczba graczy aktywnych (11 Milionów

na całym świecie)

2.Gra na prywatnym serwerze jest NIELEGALNA jak i stawianie takiego serwera... Blizzard toczy już wojne...warto ryzykować ?...

3.World of Warcraft... 30 zł - Tzn. Podstawowka (30 Dni gry) + darmowy trial 10 dni = 40 dni gry. Potem jak ci sie gra spodobała

kupujesz pre paida 70zł i Dodatek The Burning Crusade, a następnie po jakims czasie WoltK.

Myślę że nie jest to drogo, a warto zapłacić żeby cieszyć się wspaniałą grą. Bo prywatne serwery nie

odzwierciedlają gry, nawet w 60%, tak na prawdę.

4.Jeżeli powodem jest to że nie ma tam Polaków i cięzko się skomunikowac... to mam wiadomość.

Sewer PvP Burning Legion jest serwerem angielskim EU... ale tak na prawdę można już stwierdzić że Polskim.

Zdecydowana większośc graczy to Polacy (na co nawiasem pisząc narzekają Angole.. hehe ^^)

Myślę że więcej forsy przeciętny 15-17 latek przewala w ciągu miesiąca na zbędne żeczy.

Mam nadzieje że cie przekonałem, pozdrawiam.

Wydają na zbędne żeczy? Kup słownik a nie za WoW'a.

Temat zamykam. Prosze, nie bawcie sie w archeologow.

Ze wszystkich płatnych MMO jakoś przypasował mi WoW. Ale mam odnośnie tej gry parę pytań:

1. Jaki darmowy serwer rest najbardziej zbliżony do oficjalnego?

2. Czy na prywatnych serwerach można grać na dodatkach?

3. Czy rejestrować się trzeba na stronie prywatnego serwera czy na stronie WoWa.

Proszę o odpowiedz.