1.WoW to jedyna możliwa produkcja bezkonkurencyjna (omijając Lineage2) gra MMORPG.
Wszystko w niej jest genialnie dopracowane i mistrzowskie o czym świadczy liczba graczy aktywnych (11 Milionów
na całym świecie)
2.Gra na prywatnym serwerze jest NIELEGALNA jak i stawianie takiego serwera... Blizzard toczy już wojne...warto ryzykować ?...
3.World of Warcraft... 30 zł - Tzn. Podstawowka (30 Dni gry) + darmowy trial 10 dni = 40 dni gry. Potem jak ci sie gra spodobała
kupujesz pre paida 70zł i Dodatek The Burning Crusade, a następnie po jakims czasie WoltK.
Myślę że nie jest to drogo, a warto zapłacić żeby cieszyć się wspaniałą grą. Bo prywatne serwery nie
odzwierciedlają gry, nawet w 60%, tak na prawdę.
4.Jeżeli powodem jest to że nie ma tam Polaków i cięzko się skomunikowac... to mam wiadomość.
Sewer PvP Burning Legion jest serwerem angielskim EU... ale tak na prawdę można już stwierdzić że Polskim.
Zdecydowana większośc graczy to Polacy (na co nawiasem pisząc narzekają Angole.. hehe ^^)
Myślę że więcej forsy przeciętny 15-17 latek przewala w ciągu miesiąca na zbędne żeczy.
Mam nadzieje że cie przekonałem, pozdrawiam.