Wow pytania

Witam. Ile trwa zdobycie najlepszego eq w wowie dla warriora? Chodzi o wymaksowane statystyki i wszystko na full, po prostu najlepsze możliwe eq. Bo po wbiciu max lvl jestem ciekaw co ludzie robią, ja jestem osobą która zawsze chciała mieć jak najlepsze eq się da i jestem ciekaw ile to by trwało

I jak działa fury,pretection,arms, jaka broń i set pod dane specjalizacje?

I na którym lvl'u się wybierało górnictwo i kowalstwo, na którym można już zacząć zarabiać?

Najlepsze możliwe eq to chyba dopiero na koniec dodatku będzie można zdobyć :P W WoWie jest coś takiego jak item lvl (ilvl) i aktualnie 880+ to taki "bardzo wysoki". Ile trwa zdobycie takiego ilvl? Zależy od tego ile grasz, ważne jest tu posiadanie dwóch legendarek (każda ma 910 ilvl). Ubierasz się na Mythicach + albo na raidach - oczywiście mythicowych bez ogarniętej gildii nie zrobisz. Generalnie jednak Mythicy+ > Raidy Mythicy bo na tych drugich drop jak wiadomo jest mały więc dłużej to trwa. (już pominę fakt, że w gildiach jest często mastery loot więc jeśli nie jesteś jakiś uber super to itemów tak szybko ci nie dadzą).

Ja gram od początku Legionu i tkwię aktualnie na 874 (Chociaż mój chłopak w tym samym czasie dobił do 880, no ale on maniak jest :P ), od 865 w górę idzie to jak krew z nosa generalnie, więc wszystko zależy od poświęconego czasu grze no i... Szczęścia.

Natomiast "co robią ludzie" to zwykle robią stary content dla transmogów/mountów/petów i wbijają reputacje tam gdzie trzeba albo bawią się na PvP.

Zawsze lubiałem mmorpg gdzie zbiera się jak najlepsze eq. Chodzi mniej więcej o to żeby dany mmorpg nie miał czegoś takiegoś że w miesiąc każdy ma już najlepsze itemy w grze i przez kolejny miesiąc jedyne co robi to mounty i pety i po 2 miesiącach koniec gry. A na brak czasu nie narzekam

Blizzard wypuszcza content częściami, więc nawet jeśli "na teraz" ubierzesz się na maksa to przy kolejnym patchu znowu będzie co robić. Zresztą w Legionie dodali artefakty, na które farmi się artifact power, więc raczej na nudę i przymus farmienia mountów/petów nie będziesz narzekać ;) World Questów jest na tyle dużo, że spędzisz przy nich dużo czasu a i tak nie zrobisz raczej wszystkich. (ja robię codziennie tylko 4 dla skrzynki z której może dropnac legenda). Nawet policzyłam ile jest w tym momencie world questów (zmieniają się co kilka godzin więc czasem jest więcej, czasem mniej) i naliczyłam ponad 40 więc... :D

Spokojnie, będziesz miał co robić. Nie ubierzesz się tak szybko. Rzadko kiedy widzę kogoś z jedną legendą(a można ubrać dwie). Do tego ma być możliwość ulepszania tych przedmiotów(nie podali jeszcze limitu, ale na 925 się nie zatrzyma).

Pomijając już same legendy, masz jeszcze artefakty o których napisała @Hasira. Ja grając prawie dwa miesiące, dziennie po 1-1.5h (World Questy dla skrzyneczki) zatrzymałem się na marnym ~860ilvl i już tutaj mam problem by coś wyżej wbić(bez raidów się nie obejdzie)

Ja miałbym z 6-8 godzin dziennie na wowa.

I jeszcze takie małe pytanie

Jak działa fury,pretection,arms, jaka broń i set pod dane specjalizacje?

Na którym lvl'u się wybierało górnictwo i kowalstwo, na którym można już zacząć zarabiać?

Witam. Ile trwa zdobycie najlepszego eq w wowie dla warriora? Chodzi o wymaksowane statystyki i wszystko na full, po prostu najlepsze możliwe eq. Bo po wbiciu max lvl jestem ciekaw co ludzie robią, ja jestem osobą która zawsze chciała mieć jak najlepsze eq się da i jestem ciekaw ile to by trwało

I jak działa fury,pretection,arms, jaka broń i set pod dane specjalizacje?

I na którym lvl'u się wybierało górnictwo i kowalstwo, na którym można już zacząć zarabiać?