WoW pytanie odnośnie gry

Witam

W związku z tym, że WoW ma już kilka dodatków, mam do Was pytanie. Czy jeżeli zakupię cały pack dodatków to grając w WoWa bede grał z najnowszym patchem? Jestem fanem TBC i chciałbym zacząc grać na globalu ale czy to oznacza, że będe grał w MoP? Czy np to zalezy od dodatku, który mam zainstalowany? Jeśli tak to czy TBC cieszy sie dużą popularnością?

Musisz ściągnąć wszystkie patche do MoP.

Aktualnie można grac tylko na MoP.

kupid dodatki do TBC tlyko to bedziesz mnial gre TBC tlyko

Ta z ogarniczeniem...+ zmianami z pandari...

Dziekuję za odpowiedzi

Więc na globcu nie pogram na TBC. Szkoda..

Proszę zamknąć temat :)

Są gildie które nadal oferują raidy na 70/80/85 lvl, jednak niekoniecznie polskie. Jeśli chodzi o bg/areny kolejki na tych levelach są pełne, jest mnóstwo twinków(nieskopoziomowych postaci pvp), tak więc z graniem pvp też nie ma problemu. TBC żyje i ma się dobrze, tylko trzeba poszukać gildii bawiących się w to. Osobiście twinkuje w WOTLK.

@up. W patchu 5.2 czy jakoś tak bodajże blizzard ma już zamknąć insty TBC ja to zrobił z classickiem

Jak chcesz grać w TBC to graj na jakimś privie nie mniej jednak po przygodzie z sunwellem, moltenem poszedłem na offa i nie żałuję, czas na privach to czas stracony, zwłaszcza, że wyexpienie na rafie postaci do 90lv to jakoś 50-55 godzin gry, zrobienie profki za golda to pare godzin farmy, za 13k golda masz rafa na miesiąc i wbrew pozorom wcale ich nie cofają a jak cofają to często sprzedawca Ci za free podeśle raz jeszcze.

Czyli w zasadzie powiedzmy inwestujesz 130zł w full packa na keye.pl, potem jeszcze 1 miesiąc opłacasz za 15zł gotówką a potem grasz totalnie za free, tbc itd robi się dla tytułów, w 5.2 będzie straszne ułatwienie dla ludzi, których chcą grać w PvP (poczytaj sam) zapraszam.

@up. W patchu 5.2 czy jakoś tak bodajże blizzard ma już zamknąć insty TBC ja to zrobił z classickiem

Kiedy blizzard zamykał insty jakieś? Ja nadal farmie Sulfurusa z MC.

Witam

W związku z tym, że WoW ma już kilka dodatków, mam do Was pytanie. Czy jeżeli zakupię cały pack dodatków to grając w WoWa bede grał z najnowszym patchem? Jestem fanem TBC i chciałbym zacząc grać na globalu ale czy to oznacza, że będe grał w MoP? Czy np to zalezy od dodatku, który mam zainstalowany? Jeśli tak to czy TBC cieszy sie dużą popularnością?