Siemka, zawsze chciałem zagrać w wowa. Ale jak to gimbus nie mam pieniędzy żeby kupować te 30d i mam pytanie są jakieś strony jak np. Dogry żeby za klikanie w refy dostawać punkty i wymieniać na 30d prepaidy???
WoW-pytanie
Nie to, żebym Cie zniechęcał, ale szybciej już zarobisz rozdając ulotki przez jeden dzień niż przez miesiąc klikać w refy i to bez jakiejkolwiek gwarancji, że Ci coś wypłacą.
Kolega Umbra ma racje. Pamietam, ze kiedy bylem w gimnazjum, to co jakis czas weekendy poswiecalem wlasnie na ulotkowanie. W weekend, chodzac z tymi karteczkami, wyciagalem ze 30, 50 zl. Nie pamietam dokladnie, to tez byly inne czasy, ale jak widac - na abonament starczy.
Pierwsze 30 dni gry masz w podstawce- Battle Chest, jest to wydatek równy 1 pre paidowi, a dostajesz wszystko, oprócz Worlds of Draneor, którego i tak na poczatku nie potrzebujesz, a warto poczekaż aż stanieje. Kup podstawkę, zobacz czy ci to pasuje, albo pograj na prywatnych serwerach.
Na dłuższą mętę nie polecam tej gry, cholernie uzależnia(jak każda gra, ale ta szczególnie), a jesteś w dość ważnym czasie życia na dobrą sprawę, bo kształtujesz swoje zainteresowania i wchodzisz w dorosłe życie.
Chłopak pyta o coś, a wy go moralizujecie Sam zacząłem grać w wowa od niedawna
Ode mnie mogę polecić Ci zrobić tak, do 20 graj trial za free wbijesz 20 to kupujesz za 20 zł battlechesta i masz wszystkie dodatki do MoP + 30 dni gry. Przez ten czas możesz albo faktycznie latać z ulotkami, albo rozglądać się za prepaidami za golda, albo zacząć jeść mniej słodyczy i zaoszczędzić z hajsu od rodziców
Gierka pomimo 10 lat na pewno jest warta polecenia. Mam nadzieję że się nie zniechęcisz. Do zobaczenia w grze.
P.S Umówmy się, że jeśli ktoś zna wartość życia codziennego nie przedłoży nigdy tego nad grę więc uzależnienie to kwestia względna, wystarczy tylko dobra organizacja czasu i kontrola samego siebie.
Siemka, zawsze chciałem zagrać w wowa. Ale jak to gimbus nie mam pieniędzy żeby kupować te 30d i mam pytanie są jakieś strony jak np. Dogry żeby za klikanie w refy dostawać punkty i wymieniać na 30d prepaidy???