WoW pytanko?

Tak więc kupiłem sobie WoW'a za 50zł ten pakiet dodatków bez tego nowego no i mam tam 30dni darmowego grania.

Ale jako że jestem graczem Diablo i kiedyś tam dostałem już te dodatki i czy te 30dni grania kod zadziała mi ?

Na koncie battle.net pisze mi ze mam :

WoW1 - starter

WoW2 - edycja standardowa ( Pandy )

Drugie pytanko miałem pokazany wybór servera 1 i 2 na tym koncie do 20lvl oco chodzi ?

Kupiłeś pakiet dodatków czyli klucz do założenia konta który zawiera 30 dni gry. Na tym kluczu możesz tylko i wyłącznie założyć konto, nie dodasz czasu gry do innego.

Ale ja nigdy w wow'e nie kupowałem abonamenty tylko to co dostałem za to że mam Diabełka , wiec ten kod na 30dni nie bedzie działał ? wiec w takim razie mam nowego battle taga robic ?

Jak włączasz aplikację battle.net to będziesz miał strzałkę do wyboru WoW1 i WoW2. Masz po prostu dwa konta do wowa. Na jednym masz to co dostałeś za Diablo, a na drugim ten battlechest.

Tak więc kupiłem sobie WoW'a za 50zł ten pakiet dodatków bez tego nowego no i mam tam 30dni darmowego grania.

Ale jako że jestem graczem Diablo i kiedyś tam dostałem już te dodatki i czy te 30dni grania kod zadziała mi ?

Na koncie battle.net pisze mi ze mam :

WoW1 - starter

WoW2 - edycja standardowa ( Pandy )

Drugie pytanko miałem pokazany wybór servera 1 i 2 na tym koncie do 20lvl oco chodzi ?