Dobry.
Jakie są aktualnie dobre addony które upiększają grę/grafikę?( o ile takie istnieją xD)
Chodzi mi o coś takiego jak https://youtu.be/2EaSc-uLAno?t=9 przy rozmowie z npc.(btw jak się nazywa ten addon)
Ogólnie odniosłem wrażenie, że na filmikach u Nexosa ta gra wygląda ładniej niż u mnie na ultra.
RaF - ciekawa sprawa. Jak to działa? Jeśli założę teraz nowe konto, kupie battlechesta + legion i zaproszę Moją Narzeczoną, która zrobi konto przez maila następnie kupi battlechesta + legion to nasze konta zostaną połączone? Wyczytałem, że jeśli ona kupiła by 2 miesiące abonamentu to ja dostanę miesiąc gratis to prawda? Jeśli tak to musi ona kupić prepaid od razu czy może po skończeniu 30 dni z battlechesta?
Dzięki i pozdrawiam!
Edit: OK ogarnąłem większość. Czyli grająć na serverze pvp działa cross-zone(do WoD'a) z innymi serverami pvp. Grając na Defiasie nie ma cross-zone. Ludzie do bg/aren są brani ze wszystkich serverów. Dobrze napisałem?
Edit2: Klucze na battlechesta z filmu dalej można aktywować?
Edit3: Koniec końców nie wiem jaki server wybrać. Outland czy Defias. Głównie chodzi mi o szybkie wyszukiwanie bg/aren ale skoro i tak dobiera ludzi ze wszystkich realmów to bez różnicy. Jedynie expienie do 100 lvla na Outlandzie będzie bardziej zaludnione(przez cross-zone). Na Legionie Outland nie będzie posiadał w-pvp a Defias jakieś znikome. Także co doradzicie?
Edit4: Podobno na Legionie też działa cross-zone bo na forum od blizza ktoś pisał, że na Outlandzie spotyka ludzi z Stormscale dziwne...
WAŻNE
Czy battlechest 5.0 czy wotlka z kluczem do wersji próbnej to normalnie 30 dni grania?