WoW RaF/Addony

Dobry.

Jakie są aktualnie dobre addony które upiększają grę/grafikę?( o ile takie istnieją xD)
Chodzi mi o coś takiego jak https://youtu.be/2EaSc-uLAno?t=9 przy rozmowie z npc.(btw jak się nazywa ten addon)
Ogólnie odniosłem wrażenie, że na filmikach u Nexosa ta gra wygląda ładniej niż u mnie na ultra.

RaF - ciekawa sprawa. Jak to działa? Jeśli założę teraz nowe konto, kupie battlechesta + legion i zaproszę Moją Narzeczoną, która zrobi konto przez maila następnie kupi battlechesta + legion to nasze konta zostaną połączone? Wyczytałem, że jeśli ona kupiła by 2 miesiące abonamentu to ja dostanę miesiąc gratis to prawda? Jeśli tak to musi ona kupić prepaid od razu czy może po skończeniu 30 dni z battlechesta?

Dzięki i pozdrawiam!

Edit: OK ogarnąłem większość. Czyli grająć na serverze pvp działa cross-zone(do WoD'a) z innymi serverami pvp. Grając na Defiasie nie ma cross-zone. Ludzie do bg/aren są brani ze wszystkich serverów. Dobrze napisałem?
Edit2: Klucze na battlechesta z filmu dalej można aktywować?

Edit3: Koniec końców nie wiem jaki server wybrać. Outland czy Defias. Głównie chodzi mi o szybkie wyszukiwanie bg/aren ale skoro i tak dobiera ludzi ze wszystkich realmów to bez różnicy. Jedynie expienie do 100 lvla na Outlandzie będzie bardziej zaludnione(przez cross-zone). Na Legionie Outland nie będzie posiadał w-pvp a Defias jakieś znikome. Także co doradzicie?
Edit4: Podobno na Legionie też działa cross-zone bo na forum od blizza ktoś pisał, że na Outlandzie spotyka ludzi z Stormscale dziwne...

WAŻNE

Czy battlechest 5.0 czy wotlka z kluczem do wersji próbnej to normalnie 30 dni grania?

Z legionem dostaniesz boosta do 100lvla, (jedna postać).

Aby móc zapraszać do RAF-a musisz mieć aktywne konto (opłacony abonament, czyli wystarczy mieć battlechesta).

Jeśli nie masz jeszcze konta lub konto starter które stworzyłeś ma mniej niż 30 dni to możesz jeszcze zostać podłączony jako czyjś rekrut. Polecam znaleźć taką osobę na realmie na którym chcesz grać.

Ja np. chcę się przenieść na defias brotherhood jednak nie mam z kim expić potrzebuję kogoś zrekrutować, swoim rekrutom dokładam się do pierwszego tokena (połowę jego wartości).

Aktualnie nie posiadam nic na defiasie ale mogę szybko wyfarmić jeśli wbijesz ze mną 100lvl na RAFie (2 dni bo szybszy exp).

Chyba że posiadasz już konto od dłuższego czasu wtedy to sorki ale nie doczytałem.

Jeśli dobrze zrozumiałem to możemy zrobić tak że ja zaproszę Ciebie ty zaprosisz swoja narzeczoną i razem wyexpimy 100 w krótkim czasie, zostaną wam boosty na jakąś inną postać w razie czego. (i tak ode mnie zyskasz połowe tokena bo dla ciebie wyfarmię, aktualnie w 2 tygodnie wyfarmiłem sobie 2 tokeny więc da się mimo wysokiej ceny.)

Klucze do battlechesta zależy, na starych było napisane do kiedy, sprawdź na tej karteczce do kiedy ma ważność klucz, jak nowo zakupiony film to powinien chyba działać, ostatnio z kimś pisałem co miał taki klucz jeszcze do końca tego roku.

(jaką frakcją jesteś zainteresowany?)

Addony upiększające grę raczej nie istnieją, są takie co UI zmieniają na "lepsze". Grafikę może upiększyć sweetfx/reshade czy inne zabawki ingerujące w bibliotekę DirectX, ale czy to z wowem legalne tego nie wiem. (wow i tak jest ładny, po co go upiększać)

@up dzięki za odpowiedź. Co do RaFa to niestety nie wyjdzie ponieważ ja z Narzeczoną będziemy grać niedługo o różnych godzinach(czasami co kilka dni przez zmiany x.x) także byś się tylko wkurzył ;P

@up dzięki za odpowiedź. Co do RaFa to niestety nie wyjdzie ponieważ ja z Narzeczoną będziemy grać niedługo o różnych godzinach(czasami co kilka dni przez zmiany x.x) także byś się tylko wkurzył ;P

Nawet jeśli to za RAF-a i tak dopłacę Ci połowę tokena gdy tylko zfarmię więc lepiej ze mną niż z nikim. :)

Edit: Jeśli na starym to opłacasz tylko abonament i heja, w takim razie życzę miłej gry. ^^

@up Tylko jest jeden problem jak ma to być na Defiasie to będę grał na starym acc z paroma postaciami ;P Także i tak nie wyjdzie.

Addon to Immersion, jest jeszcze Storyline.

Dobry.

Jakie są aktualnie dobre addony które upiększają grę/grafikę?( o ile takie istnieją xD)
Chodzi mi o coś takiego jak https://youtu.be/2EaSc-uLAno?t=9 przy rozmowie z npc.(btw jak się nazywa ten addon)
Ogólnie odniosłem wrażenie, że na filmikach u Nexosa ta gra wygląda ładniej niż u mnie na ultra.

RaF - ciekawa sprawa. Jak to działa? Jeśli założę teraz nowe konto, kupie battlechesta + legion i zaproszę Moją Narzeczoną, która zrobi konto przez maila następnie kupi battlechesta + legion to nasze konta zostaną połączone? Wyczytałem, że jeśli ona kupiła by 2 miesiące abonamentu to ja dostanę miesiąc gratis to prawda? Jeśli tak to musi ona kupić prepaid od razu czy może po skończeniu 30 dni z battlechesta?

Dzięki i pozdrawiam!

Edit: OK ogarnąłem większość. Czyli grająć na serverze pvp działa cross-zone(do WoD'a) z innymi serverami pvp. Grając na Defiasie nie ma cross-zone. Ludzie do bg/aren są brani ze wszystkich serverów. Dobrze napisałem?
Edit2: Klucze na battlechesta z filmu dalej można aktywować?

Edit3: Koniec końców nie wiem jaki server wybrać. Outland czy Defias. Głównie chodzi mi o szybkie wyszukiwanie bg/aren ale skoro i tak dobiera ludzi ze wszystkich realmów to bez różnicy. Jedynie expienie do 100 lvla na Outlandzie będzie bardziej zaludnione(przez cross-zone). Na Legionie Outland nie będzie posiadał w-pvp a Defias jakieś znikome. Także co doradzicie?
Edit4: Podobno na Legionie też działa cross-zone bo na forum od blizza ktoś pisał, że na Outlandzie spotyka ludzi z Stormscale dziwne...

WAŻNE

Czy battlechest 5.0 czy wotlka z kluczem do wersji próbnej to normalnie 30 dni grania?