WoW Ragnaros > Szukam nowych graczy/ zaczynających od nowa

Witam!

Poszukuję nowych graczy lub zaczynających od nowa w WoWie

Posiadam konto z 2x 90 lvl na serverze Ragnaros.

Grać będziemy po stronie hordy lub alliance (w sumie obojętne)

Najlepiej by było jakby osoba która się zgłosi zaczynała z wowem lub wracała kupując nowy battlechest + wod wtedy moglibyśmy zrobić rafa (refeer a friend dający kilkukrotnie zwiększony exp na ok. miesiąc) i założylibyśmy nowe postacie zaczynając prawie od 0 .

Wymagania :

1) zaczynający lub powracający do wowa

2) 16+ lat (sam mam 21)

3) teamspeak skype lub jakikolwiek inny komunikator

4) czas - nie mówie że musimy no lifić po 10h dziennie codzień ale miło by było jakby taka osoba pojawiała się codziennie (z małymi wyjątkami) i miała chęć grać.

5) poczucie humoru i pełen luz ;)

Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie tu lub na steamie :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198068019629/

Serwer Ragnaros. Są tam jakieś polskie gildie?

Serwer Ragnaros. Są tam jakieś polskie gildie?

Na pewno są ale dawno nie grałem (ostatnio grałem przed wyjściem WoD-a)

W sumie to mogę też grać po stronie Ally jeśli ktoś chce

Tylko ten serwer wchodzi w grę? Jutro kupuję najprawdopodobniej battlechesta i od razu wod, rozglądam się za jakimś dobrym serwerem. Gram sporo pve. Myślałem nad BL.

Server nie gra roli, bo i tak mozecie grac razem będąc na rożnych serwerach. :)

W sumie to pewnie mógłbym też na inny server iść tylko na Ragnarosie mam kase / heirloomy itd.

W sumie to pewnie mógłbym też na inny server iść tylko na Ragnarosie mam kase / heirloomy itd.

Heirloomy przypisane są do konta a więc zaczynając na innym serwerze możesz je założyć

Wczoraj odnowilem subskrypcje. Mam postacie na Magtheridon (96 Huntera Marksmana na Alliance, 81 Holy Priesta i 40 Rouga Combata na Hordzie). Duzo na WoWie sie nie znam ale gralem na tyle zeby wiedziec co i jak. Jesli chodzi o wymagania to pierwsze spelniam, drugie tez (18 lat mam), trzecie tez (skype mam), czwarte grac moge jak jest z kim i ostatnie sam sie przekonasz ;p. Nom i w sumie milo by bylo jakbysmy razem od nowa zaczeli. Sorki za bledy (Angielska klawiatura). If it comes to English, I can, both speak fluently and write as well :P.

Wczoraj odnowilem subskrypcje. Mam postacie na Magtheridon (96 Huntera Marksmana na Alliance, 81 Holy Priesta i 40 Rouga Combata na Hordzie). Duzo na WoWie sie nie znam ale gralem na tyle zeby wiedziec co i jak. Jesli chodzi o wymagania to pierwsze spelniam, drugie tez (18 lat mam), trzecie tez (skype mam), czwarte grac moge jak jest z kim i ostatnie sam sie przekonasz ;p. Nom i w sumie milo by bylo jakbysmy razem od nowa zaczeli. Sorki za bledy (Angielska klawiatura). If it comes to English, I can, both speak fluently and write as well .

Odezwij się na steamie czy gdzieś. Ja kupię abonament w poniedziałek i wtedy zaczne grać od nowa

Podpinam się do was, w poniedziałek wieczorem przyjdzie mi battle chest to moge zagrać, tylko bez woda ;/

Ja zaczynam dziś, będę grać na Burning Legion, w razie gdyby ktoś chciał razem pograć / pogadać to proszę o pw, podam battletag, gdyż jeszcze nie założyłem konta.

Mogę zacząć razem z Wami. Jak coś mam swój serwer teamspeak więc mogę założyć kanał :).

Jeśli ktoś z was zaczyna kompletnie od 0 i dopiero co kupił / kupi battlechest niech koniecznie się zgłosi do mnie na PW. Możemy zrobić RaF-a :)

Osoba taka dostanie 3x exp na 1,5 miesiąca (pod warunkiem gry razem ze mną) i kilka innych bonusów.

Również moge wysłać rafa, więc jak ktoś chętny pisać :).

Mój battletag: haxioor#2340

Wszystkich chętnych zapraszam dziś wieczorem zaczynamy grać Ally Burning Legion. Ts też jest

Będziemy ok. 20

Jakby ktoś chciał zacząć od nowa to piszcie priv. Serwer jest mi obojętny, klasą jaką chce zacząć to Healer.

Mam chęć zagrać nową postacią lecz nie na Burning Legionie, serwer jest już nawet po stronie Hordy pusty - mówię pusty w porównaniu z tym co było jeszcze rok temu.

Planuję grać w Alliance, serwer jakiś z tych najbardziej zaludnionych jak Outland (tylko przykład).

Zaludnienie BL to przeważnie Very High albo Full, a stosunek Ally do Hordy to jakieś 38%-62%.

Nie wiem czy taka pusta ta Horda :D

Kiedyś roiło się od rekrutacji do Gildii, teraz może rekrutują aktywnie ze 2-3 maksymalnie. Dodatkowo, nie jest to według mnie żaden wyznacznik, gdyż Outland również będzie mieć Full a ma raz tyle graczy co Burning Legion.

Dodatkowo jeżeli chodzi o aukcje, to niestety Burning Legion jest bardzo nisko także w statystykach.

Chcę się przenieść na coś porządnego.

Zapraszam też na pw jeżeli ktoś zaczyna nowe konto, pogramy w systemie Recruit a Friend, w którym będziemy znacznie szybciej zdobywać poziomy. Jestem bardzo aktywnym graczem.

Witam!

Poszukuję nowych graczy lub zaczynających od nowa w WoWie

Posiadam konto z 2x 90 lvl na serverze Ragnaros.

Grać będziemy po stronie hordy lub alliance (w sumie obojętne)

Najlepiej by było jakby osoba która się zgłosi zaczynała z wowem lub wracała kupując nowy battlechest + wod wtedy moglibyśmy zrobić rafa (refeer a friend dający kilkukrotnie zwiększony exp na ok. miesiąc) i założylibyśmy nowe postacie zaczynając prawie od 0 .

Wymagania :

1) zaczynający lub powracający do wowa

2) 16+ lat (sam mam 21)

3) teamspeak skype lub jakikolwiek inny komunikator

4) czas - nie mówie że musimy no lifić po 10h dziennie codzień ale miło by było jakby taka osoba pojawiała się codziennie (z małymi wyjątkami) i miała chęć grać.

5) poczucie humoru i pełen luz ;)

Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie tu lub na steamie :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198068019629/