WoW Ragnaros > Szukam nowych / powracających graczy

Witam!

Tak jak w temacie szukam graczy którzy chcą zacząć przygode z wowem lub grali kiedyś i chcą rozpocząć przygodę na nowym koncie.

Osobę taką mogę zrekrutować dzięki czemu będziemy mieli różne bonusy jak np. 3x exp i szybko wbijemy lvl cap aby cieszyć się end gamem.

Koszt rozpoczęcia przygody w wowie to obecnie ~30zł na zakup battlechesta który ma wszystkie dodatki (oprócz warlords of draenor) i daje miesiąc gry. Późniejszy czas gry można kupować np. za gold w grze.

-Szukam osób które zaczynają od nowa / na nowym koncie

-Gram tylko po stronie hordy na serwerze Ragnaros

-Szukam ludzi którzy mają czas i chcą grać przynajmniej po kilka godzin dziennie (no może z wyjątkami jak np. komuś wypadnie że kiedyś być nie może to nic się nie dzieje ale liczę że te 2-3h przynajmniej prawie codziennie będzie).

-Minimum 16 lat

Jeśli znajdzie się chętny zapewnie dobry ekwipunek (heirloomy, bagi, gold).

Zapraszam!

Po 1 jak zapewniasz heirloomy? Dajesz komus kase żeby sobie je kupil u npc + kase na ulepszenie ich?

Po 2 bez WoD nie bedzie to rentowne bo nie bedzie miał jak wbic 100 i nie bedzie miał garnizon = abonament tylko za real $£€

@up raf i tak dziala do 90 lvla tylko wiec pradwopodobnie autorowi tematu chodzi o szybkie wbicie do 90 potem jestes zdany na wlasny lost. No chyba ze jakas gildia sie znajdzie itp.

Raf działa do 85lvlu nie 90 z tego co wiem. Od 85 do 90 samemu trzeba się na questach pomęczyć ale przy obecnych cenach elixir of rapid mind można 90-100 wbić w ~3h (bez draenor patchfindingu). Także nie powiedziałbym że po 85 ktoś jest zdany sam na siebie. Chętnie pomogę wbić max level, po zakończeniu rafa i po wbiciu 85 dojście do 100 nie powinno zająć więcej niż dzień.

Wod rzeczywiście samemu trzeba sobie kupić za prawdziwy hajs ale to dopiero po wbiciu tego 90 jest potrzebny.

Na loomy dam kase aby ktoś sobie kupił bo przecież inaczej nie da się ich przekazać.

" i nie bedzie miał garnizon = abonament tylko za real $£€ "

Btw. Po co komu garnizon to kupowania tokenów. Je sie bierze z AH nie z garnizonu.

Z garnizonu z paru postaci wyciagam taka kase ze spokojnie mi starcza na wszystko.miedzy innymi na abo. Bez sensu. Kupisz mu hs gdzie na raf bedzie Zwiekszony Exp to nawet nie skorzysta bo pamietajac ze po 60 trzeba je ulepszac.robicie pare tank healer u w 1 macie 60 bez wielkiego siedzenia.

Jak mi kupisz battlechest to mogę z chęcią pograć. Heirloomy to kwestia 4 zł za gold na allegro, więc nie jest to odpowiednie do tego co Ty otrzymujesz za zrekrutowanie kogoś.

Nic nie otrzymuje za zrekrutowanie kogoś (a wręcz trace bo wydaje kase na loomy) poza bonusem 3x exp tylko i wyłącznie przy grze z rafem.

Bonusy dostaje jeśli ktoś kupi abonament na 2 miesiące za prawdziwe pieniądze.

Szczerze chętnie bym Ci kupił tego chesta gdybym miał pewność że chociaż jedną postać na ten 85lvl wbijesz ale tego zagwarantować nie możesz niestety :(

Gdybyś rzeczywiście grał i potem abonament kupił to zapewnienie chesta dla Ciebie było by dla mnie czystą przyjemnością :P

Także co najwyżej mogę Ci oddać 30zł za chesta jak wbijesz max lvl i kupisz abonament :P

"Także co najwyżej mogę Ci oddać 30zł za chesta jak wbijesz max lvl i kupisz abonament :P"

hehe za to ++++++ =p

i zycze powodzenia

Bonus doświadczenia działa do 90 poziomu a nie 85. Ma się na wykorzystanie trzy miesiące.

Dla mnie to żaden układ, gdybym kupił battlechest, dodatek i jeszcze doładował na dwa miesiące abonament. Na oficjalnym forum gry jest specjalny temat, gdzie ludzie poszukują współtowarzyszy do RAF. Tam oprócz heriloomów i toreb często oferują tyle golda, że wystarczy na opłacenie gry na miesiąc, a zdarzają się i tacy, którzy pomagają w zdobyciu latania na nowym kontynencie.

Jestem na tyle aktywnym graczem, że mnie interesowałoby wbicie jak największej ilości postaci. Nie daję gwarancji, że kupię wod i abonament, mogę jedynie dać gwarancję aktywności i wbicia postaci tyle ile pozwoli na to battlechest.

Niestety w "oddanie jak..." niestety nie uwierzę i wątpię, że ktoś uwierzy.

Nic nie otrzymuje za zrekrutowanie kogoś (a wręcz trace bo wydaje kase na loomy) poza bonusem 3x exp tylko i wyłącznie przy grze z rafem.Bonusy dostaje jeśli ktoś kupi abonament na 2 miesiące za prawdziwe pieniądze.Szczerze chętnie bym Ci kupił tego chesta gdybym miał pewność że chociaż jedną postać na ten 85lvl wbijesz ale tego zagwarantować nie możesz niestety Gdybyś rzeczywiście grał i potem abonament kupił to zapewnienie chesta dla Ciebie było by dla mnie czystą przyjemnością Także co najwyżej mogę Ci oddać 30zł za chesta jak wbijesz max lvl i kupisz abonament

Chyba sobie kpisz, po pierwsze dostajesz mozliwosc EXP x3, a dla gracza z kontem to jest bonus, bo nie tracac duzo czasu masz nowe alty w bardzo szybkim czasie na np. robienie Cata inst(gold).

Druga sprawa, to dlaczego on mialby kupowac abonament? Zebys ty dostal za darmo

Haha chyba sobie zarty stroisz, bez problemu jezeli gra 4h dziennie to zdazy za golda kupic i nic wydac nie bedzie musial.

Poza tym to chyba tylko w Polsce tak ze nikt nic nie da itd.

Na zagraniczych forach oferuja:

Bagi, pieniadze, heirloomy i np. 10k golda na start po zakonczeniu 1/2 postaci, teraz ktos dobija sobie 100tke (robiac questy w 3 dni idzie) i ma za postac dodatkowe 10-15k.

Dwie postacie = ma na abonament za golda, na 100 robi sobie bg zeby miec szybko gear (ashran daily+ mozna probowac low rate arene z kims wykoksanym -> zawsze 1 item epicki) ....

i po tygodniu max chodzi sobie taka osoba na Cata Raidy i zarabia kaske, spokojnie ogarniajac zloto na rozwoj garnizonu+kolejny abonament.

Nie rozumiem waszych problemów.

Napisałem temat w którym za darmo chce poświęcić czas komuś kto zaczyna/wraca. Dać mu za darmo kase na heirloomy i bagi. A przy okazji wyexpić sobie jakąś nową postać a wy zachowujecie się conajmniej jakbym w ten sposób chciał kogoś okraść o.o

Nie wymagam od nikogo kupna woda / płacenia abonamentu itd.

A kolego wyżej jak znasz ludzi którzy dają hajs za rafy nowym to śmiało możesz linkować takie posty może kogoś to zainteresuje bardziej niż moja oferta. Nie mam nic przeciwko

Jak mozna sie z toba skontaktowac ? jakis battlenet ? :)

Witam!

Tak jak w temacie szukam graczy którzy chcą zacząć przygode z wowem lub grali kiedyś i chcą rozpocząć przygodę na nowym koncie.

Osobę taką mogę zrekrutować dzięki czemu będziemy mieli różne bonusy jak np. 3x exp i szybko wbijemy lvl cap aby cieszyć się end gamem.

Koszt rozpoczęcia przygody w wowie to obecnie ~30zł na zakup battlechesta który ma wszystkie dodatki (oprócz warlords of draenor) i daje miesiąc gry. Późniejszy czas gry można kupować np. za gold w grze.

-Szukam osób które zaczynają od nowa / na nowym koncie

-Gram tylko po stronie hordy na serwerze Ragnaros

-Szukam ludzi którzy mają czas i chcą grać przynajmniej po kilka godzin dziennie (no może z wyjątkami jak np. komuś wypadnie że kiedyś być nie może to nic się nie dzieje ale liczę że te 2-3h przynajmniej prawie codziennie będzie).

-Minimum 16 lat

Jeśli znajdzie się chętny zapewnie dobry ekwipunek (heirloomy, bagi, gold).

Zapraszam!