WOW - Recruit a friend & black friday przecena gry!

Witam wskoczyla wlasnie z okazji czarnego piatku promocja.

Mozna gre na battlenecie/gogu kupic za 5 euro (do 100lvl exp) a dodatek za 19.99 euro.

W zwiazku z tym zapraszam chetna aktywna osobe na RAFA, zarzuce rafa dla bardzo aktywnej osoby i wyexpimy postac w 2 dni, mozemy nawet pare postaci.

Oferta jest dla kogos kto zastanawial sie czy nie zaczac i ma duzo czasu, wiecej tutaj:

Wysle nowej/powracajacej osobie rafa, wymagam olbrzymiej ilosci online 10h dziennie.

Gramy bez heirloomow(Lepiej stracic 5h overall na postac, a zostawic golda na Twoj przyszly poczet).

Potrzebuje wyexpic 3-4 postacie, ale na 2 tez sie zgodze - poniewaz koszt transferu/zmiany frakcji jest zbyt duzy.
Moga byc 2 na raz, nastepne 2 za miesiac (raf trwa 3mc) lub najpierw 1 postac, a reszta po jakims czasie, do ugadania.

Oferuje:
- oplacenie polowy prepaida 60dni (przelew paypal) lub ew. polowy tokena w goldzie, ale preferowalnie Prepaida(Z racji, ze dostane mounta, jak doladujesz prepa).

- Bagi.
- *Rafowalem z duza iloscia osob
- Instalacje interface'u addonow, od zera jak chcesz za pomoca TeamViewera (zdalny pulpit, zainstaluje Ci i ustawie)
- Wyexpienie od 2 do 4 postaci, do 90 lvla (RAF) & boost 1 postaci do Lv 100, ew. jak bedzie sie nam dobrze gralo, to boostne ci 90-100
*RAF 300% dziala do 90, od 90-100 da sie boostnac w tam 2h na draenorskich dungach.
- Pomocy z wyborem klasy, dostosowanej do obecnych realiow raidowych/pvp, zmian w patchach a takze twoich preferencji.

- Dla zainteresowanej osoby, jezeli dobierze jedna z klas ktore podam miejsce w grupie raidowej z 30-32 latkami (bez dzieci, zapewniony progress calkiem spoko grupa)

Wymagam:
- Mikrofonu,
-Bycia na czas
- Generalnie duzo czasu, na dlugie dzienne sesje (szukam kogos kto ten czas obecnie ma)
*Do konca listopada mam duzo czasu i zalezy mi na wyexpieniu postaci w tym czasie, preferowalnie 2dni i nastepna.

__
prosze o dodanie i PM na battletaga MattzPwnz#2582 (dodanie mnie)