WoW - Rozbudowa Garnizonu

Podpowiedź? Heroic Bloodmaul Slag Mines, nie jest on dropem z bossa. Google nie gryzą.

No właśnie gryzą, bo tak na prawdę nie wiem czego szukać... Nic na temat "łatwego" zdobywania fllowerów, czy miejsc gdzie można zdobyć jakieś konkretne...

Z tego co pamiętam w Ashran stoi panda obok budynku z itemkami za honor/repe zagadaj z nią to do Ciebie dołączy.

Croman zdobywasz w Bloodmaul Slag Mines Guide http://www.wowhead.com/guides/dungeons/bloodmaul-slag-mines-dungeon-strategy-guide
Musicie najpierw zabić bosa po prawej stronie zagadać z cromanem i on wtedy będzie za wami chodził i tylko że nie może zginąć.

Leeroy Jenkins Upper Blackrock Spire Dungeon Strategy Guide http://www.wowhead.com/guides/dungeons/upper-blackrock-spire-dungeon-strategy-guide
Po zabiciu drugiego lub 3 bossa będzie leżał jego trup, ktoś musi go resnąć, on wstanie i przez 9minut będzie robił sobie kurczaka, w tym czasie najlepiej wyczyścić dalszą część dungeona ze wszystkich mobów.

Tutaj masz listę wszystkich fallowerów
http://www.wowhead.com/followers#alliance:0-6-5+1

Oj jak gryzą. Oj jak smutno. Oczywiście że nie ma. Lenistwo to jedno, ale żeby z lenistwa kłamać, bo ciężko samemu poszukać... Powstrzymam się od słów powszechnie uznawanych za obelżywe i zostawię to bez komentarza.

Dzięki adriano, udało mi się już zebrać wszystkie z których wymieniłeś ;> Plus dla Ciebie! xd

Witam,

Mam jeszcze 2 pytania :

1.Jak zarbiać z garnizonu jakie są sposoby.

2.Zrobiłem Hunter MM z talentami pod pvp ale chodzę głównie dungeony czy to był dobry wybór.

Witam,

Po wykonaniu wszystkich misji na pierwszym "fragmencie" krainy Dungeon czyli tam gdzie masz garnizon powinieneś mieć 8 followersów. (na zdjęciu).

Co do zarabiania to w pierwszej kolejności Barracki na 3 poziomie by mieć jak najwięcej follwerów, nastęnie Salvage yard by ulepszać itemy i encahten coś tam by czarować je i sprzedawać drożej oraz Inn by mieć codzienne daily questy i nowych followerów.

Osobiście gram hunterem więc uważam, że to dobry wybór z tym że od kiedy wszedł Legion jakoś bardziej spodobała mi się specjalizacja survival.

Pozdrawiam

followery.png

Witam,

Po wykonaniu wszystkich misji na pierwszym "fragmencie" krainy Dungeon czyli tam gdzie masz garnizon powinieneś mieć 8 followersów. (na zdjęciu).

Co do zarabiania to w pierwszej kolejności Barracki na 3 poziomie by mieć jak najwięcej follwerów, nastęnie Salvage yard by ulepszać itemy i encahten coś tam  by czarować je i sprzedawać drożej oraz Inn by mieć codzienne daily questy i nowych followerów.

Osobiście gram hunterem więc uważam, że to dobry wybór z tym że od kiedy wszedł Legion jakoś bardziej spodobała mi się specjalizacja survival.

Pozdrawiam

Kraina nie nazywa się dungeon a Draenor, przedmioty można zaczarować - enchant. Aktualnie nie opłaca się rozwijać garnizonu bo tylko na nim tracimy pieniądze, jest to już zupełnie nieopłacalne z racji nowego dodatku. Jedynie opłaca się zbierać składniki i sprzedawać.

v

Do tego błędnie, ale przynajmniej się uśmiechnąłem

@KamilBogdan Zloty szpadel za archeologie ... komentowac post z przed 1.5 roku

Witam,

Zskałem swój garnizon ... ale niestety nie mam bladego pojęcia co budować i co robisz słyszałem że najpierw warto zrobić ratusz na 3 poziom ... mógłby mi ktoś polecić jakieś budowle na początek co zrobić po prostu ( a ja komuś się by chciało to może jakiś mały plan), z góry dziękuje za pomoc.