WoW serwer

Siemanko wszystkim,

Mam do was pytanko. Planuję kupić WoW ale kompletnie nie mam pojęcia, który z serwerów wybrać. Zależy mi na tym aby nie dostać raka od czytania czatu i aby abonament nie wiązał się z dodatkowym wydatkiem na chemie. Nie jestem żadnym wyjadaczem chociaż grę ogólnie znam. Nie mam problemu z językiem angielskim także jakaś duża populacja polaków nie jest dla mnie priorytetem. Podsumowując- w miarę możliwości dojrzała społeczność graczy, sporo ludzi online żebym nie było problemu z gildiami i rdf, trochę polaków mimo wszystko żeby chociaż czasami można z kimś się zgadać na jakieś wspólne granie. Z góry dziękuję za chęć pomocy ;)

A i takie pytanko jeszcze- na allegro widzę, że koleś oferuje tokeny po 40 zł. Czy warto kupić parę takich tokenów czy bardziej celować w kupowanie prepaida gdyż nie chcę łączyć karty z kontem?

Siemanko wszystkim,

Mam do was pytanko. Planuję kupić WoW  ale kompletnie nie mam pojęcia, który z serwerów wybrać. Zależy mi na tym aby nie dostać raka od czytania czatu i aby abonament nie wiązał się z dodatkowym wydatkiem na chemie. Nie jestem żadnym wyjadaczem chociaż grę ogólnie znam. Nie mam problemu z językiem angielskim także jakaś duża populacja polaków nie jest dla mnie priorytetem. Podsumowując- w miarę możliwości dojrzała społeczność graczy, sporo ludzi online żebym nie było problemu z gildiami i rdf, trochę polaków mimo wszystko żeby chociaż czasami można z kimś się zgadać na jakieś wspólne granie. Z góry dziękuję za chęć pomocy 

A i takie pytanko jeszcze- na allegro widzę, że koleś oferuje tokeny po 40 zł. Czy warto kupić parę takich tokenów czy bardziej celować w kupowanie prepaida gdyż nie chcę łączyć karty z kontem?

a ) z polakami bez raka? -> Defias Brotherhood (A) or (H)

b ) ENGLISH
Ally - Ravencrest top 2 pve/pvp(top 2 pve, gdzie Silvermoon top 1 - chociaz to u nas pierwsza gildia na EU/NA zabila mythic 7/7 & top 2 pvp zaraz po Outland)

Horda - Twisting Nether/Kazaak

btw. razem z kolega gramy na ravencrest w brytyjskiej/int gildii, jak jestes zainteresowany strona ally i top 2 serwerem, (dla mnie top 1 bo ma top 2 pve ale takze top 2 pvp - dla ally), to PM (my gramy wieczorami polskiego czasu w godz 19-24), takze mialbys "polakow" do gry w "miedzynarodowej gildii).

p.s obecnie zarobienie na tokena z mala pomoca merytoryczna to 5h, utrzyma sie to pewnie przez 1-3 miesiace jeszcze.

a )  z polakami bez raka? -> Defias Brotherhood (A) or (H)

b )  ENGLISH 
Ally - Ravencrest top 2 pve/pvp(top 2 pve, gdzie Silvermoon top 1 - chociaz to u nas pierwsza gildia na EU/NA zabila mythic 7/7 & top 2 pvp zaraz po Outland)

Horda - Twisting Nether/Kazaak 

This.

Chociaz slyszalem ze na serverze outland mozna dostac raka przez czytanie czatu

This.

Chociaz slyszalem ze na serverze outland mozna dostac raka przez czytanie czatu

Tak, ale bedzie po angielsku, generalnie to akurat dlatego ze tam duzo sie "pvp masterow" przebiera.

Ravencrest top 2 pvp bdb top arena teamow, rbg grup i gildii tak jak stormscale, ale poniewaz populacja nie jest najwieszka(patrz outland) nie ma takiego syfu, bardzo fajnie i dojrzale community.

Siemanko wszystkim,

Mam do was pytanko. Planuję kupić WoW ale kompletnie nie mam pojęcia, który z serwerów wybrać. Zależy mi na tym aby nie dostać raka od czytania czatu i aby abonament nie wiązał się z dodatkowym wydatkiem na chemie. Nie jestem żadnym wyjadaczem chociaż grę ogólnie znam. Nie mam problemu z językiem angielskim także jakaś duża populacja polaków nie jest dla mnie priorytetem. Podsumowując- w miarę możliwości dojrzała społeczność graczy, sporo ludzi online żebym nie było problemu z gildiami i rdf, trochę polaków mimo wszystko żeby chociaż czasami można z kimś się zgadać na jakieś wspólne granie. Z góry dziękuję za chęć pomocy ;)