WoW - Silvermoon

Szukam najlepiej jednej osoby zeby popykac od poczatku. Mialem grac glownie z zona, no ale troche wymieka wiec chetnie zaloze nowa postac i zaczne z kims od poczatku.

Realm nie podlega dyskusji. Komunikator glosowy - obojetne. Wiek - kij z tym, wazne zeby sie dogadac.

Battletag w profilu.

up

a jaka frakcja ?? I czy RaF'a możesz dać i czy posiadasz jakoś gildię tam ??

No wyslac raf to raczej zaden problem, nie mam gildii, sam niedawno co kupilem wowa dla siebie i zony.

to dlaczego Silvermoon a nie np Burning Legion lub innym serwer ?

"Realm nie podlega dyskusji." Bo mi sie nazwa podoba.

No to niestety tym wyborem pozbyłeś się 90% polaków bo Burning Legion to serwer opanowany przez polaków i myślę że cięzko ci będzie znaleźć chętnych.

Ps. niezły powód

ja właśnie osobiście zacząłem na Burning Legion niestety lub stety i jest tam wiele polskich gildii więc jak dla mnie duży plus

Nie ma co ukrywać, ale akurat w WoW'ie Polacy są ogarnięci. Znajdują się wyjątki, ale najczęściej to ci na trialu.

Jestem tego samego zdania WoW to nie LoL gdzie komunikacja między graczami jest na bardzo niskim poziomie wręcz bardzo niskim i lecą tam tylko wulgaryzmy i nietaktowne epitety. Z resztą co nazwa serwera ma wspólnego z rozgrywką bo w sumie nie mogę tego zrozumieć. No cóż to chyba bardziej leży w kwestii gracza ja patrze bardziej na populację i gdzie znajduje się większa społeczność naszej nacji to mnie bardziej przekonuje dla mnie serwer może mieć nawet nazwę "ouehcoieiceioeipc" ale jak jest spoko Polaków to wchodzę tam.

A mi wręcz przeciwnie odpowiada serwer Silvermoon. Moje pytanko czy preferujesz gre wraz z TS'em czy raczej bez? Pytanko także jaka klasa? No i końcowe horda czy alluchy ?:D

Chyba nie podchwyciliście ironii. Od siebie dodam, że BL jest PvP, a Silvermoon PvE i być może właśnie to powoduje, że Inkh wybiera ten drugi. Poza tym, Silvermoon to serwer z największą ilością graczy Alliance w stosunku do Hordy, co też może mieć znaczenie dla autora.

Ludzie, ja tutaj szukam kogos do pogrania, a nie do prowadzenia dyskusjii na temat serwera. Wybralem, bo mi sie nazwa podoba - koniec i kropka. @Haxioor - strona Ally.

PROSZE MODA O USUNIECIE BEZSENSOWNYCH POSTOW NA TEMAT SERWEROW.

Wow Inke dawno nie gadaliśmy w sumie :D Nistety nie posiadam wowa, ale na jakimś mocnym privie chętnie bym pograł :3 pozdrów żonkę ^^ o ile mnie pamiętasz

Szukam najlepiej jednej osoby zeby popykac od poczatku. Mialem grac glownie z zona, no ale troche wymieka wiec chetnie zaloze nowa postac i zaczne z kims od poczatku.

Realm nie podlega dyskusji. Komunikator glosowy - obojetne. Wiek - kij z tym, wazne zeby sie dogadac.

Battletag w profilu.