WoW Sunwell: Horde/Alliance?

Otóż nurtuje mnie jedna sprawa. Czy na Sunwellu przewagę ma Horda, Alianci, czy jest jako tako równo? Pytam bo nie wiem którą stronę wspomóc. A po drugie, może znajdą się jacyś chętni żeby grać na Słonecznej Studni od nowa, może jakąś gildie się stworzy i będzie lol? :D

Ja bym chętnie zagrał . Zaczynam więc przyda mi się wsparcie :D

Jest w miarę po równo.

Nie ma problemu, pisz na gg zaraz się coś ogarnie. Jeszcze ktoś chętny , to piszcie na gg :D

Gram Dk horda i nie jest równo bo alluchy ciągle zabijają low lvle npc i te sprawy , ale klimat w hordzie jest lepszy .

A horda z kolei zabija low lvlowe NPC u ally. Jeden pies w sumie gdzie będziesz grać.

To dobrze, obawiałem się że jedna z frakcji ma przewagę. W takim razie spoko. I dalej proszę, jeśli ktoś gra/chce grać niech wali do mnie na GG ^^

Ja gram w hordzie mam 42 warrior Prot nick Bronkz

Ja mam taką teorie, horda jest lepsza w PvP, ally ma większy progress w PvE, ale to moje zdanie :)

Czyli w sumie to daje przewagę Hordziakom, no bo walka między graczami innej nacji to PvP. Chociaż z drugiej strony, jeśli Alluchy są bardziej zaawansowane w Dungeonach i Raidach to mają lepszy Gear. Jednak wszystko jest zbalansowane.

No to wygląda na to, że jest po równo, w sumie wszystko zależy od ekipy z którą się gra.

Otóż nurtuje mnie jedna sprawa. Czy na Sunwellu przewagę ma Horda, Alianci, czy jest jako tako równo? Pytam bo nie wiem którą stronę wspomóc. A po drugie, może znajdą się jacyś chętni żeby grać na Słonecznej Studni od nowa, może jakąś gildie się stworzy i będzie lol? :D