Mi tam lotto
WoW sunwell
Do keków nie idźcie , jak już to do sojuszu. Jak ktoś ma pytania odnośnie gry /w Jaquza , odpowiem na wszystko staż od koncówki classica do mist of pandarii to wiedzę mam. Pozdrawiam.
Ja takie szybkie pytanie mam - why nie mogę pisać na czacie jak zaloguję się do gry ?
Trzeba mieć 2h przegrane, jedynie w party można pisać.
Mój kumpel też będzie grał tankiem a ja healem. Teraz pytanie kiedy zaczynamy grać, i najlepiej żeby każdy miał postać na 15 bo od 15 są lochy i wspólne q .
Alliance, można mnie spotkać pod nickiem Berfulos lub Bumetro. (8/9 lvl + )
Wcześniej miałem już 80 spriesta, lecz nie pamiętam hasła / maila na którym było zakładane.
To jak od 15 to ja odpadam . Mielismy od 1 lvl grać ale widzę że się nie dogadamy ...
Tez bym w sumie zagral troche w wowa grałem mikro mam jakbysice mogli to podeslijcie jakiegos tsa czy coś
Chodzi mi o to że każda rasa ma własną lokacje startowa by dostać się np krasnoludem na wyspę elfów lub drenei trzeba lecieć na gryfie do stolicy a potem płynąć dwoma statkami. Pierwsza insta jest od 15lvl, a zadania wspólne (dla wszystkich ras) sa dopiero na 15lvl. Rasy różnią się od pasywami i klasami którymi można zagrać np druidem może być tylko night elf lub tauren. Jeśli chcecie grać od 1lvl spoko dla mnie to nie problem, gdyby każdy z nas miał 15lvl tak po prostu było by najlepiej.
Też mogę się dołączyć jeśli można Tylko podajcie tsa czy coś.
Wbijta 15lv i się zgadamy
Ally/horda, wszystko jedno, byle ktoś nie robił tanka : d
Też mogę dołączyć. Pref. ally ale się dostosuję. Priest heal/dps. Najlepiej byłoby założyć gildię.
To jak z tym ts?
Mam zamiar stworzyć Gildię. Polecam sobie za sms wykupić exp boost x2, jest to koszt jakieś 2.44 sms za tydzień.
Jeśli jest jaka osoba która zna wowa dobrze i jest w stanie posiedzieć ze mną na ts i mi potłumaczyć i wgl zapraszam tu :
Ip: 193.33.177.23:10190
Pokój na dole "Pausztajny"
hasło : psujka
Ja będę tam siedział i czekał
Również chętnie się dołączę. Jestem raczej średnio zaawansowany, trochę grałem ale raczej dużo nie osiągnąłem. Strony obojętne, mogę grać każdą klasą potrzebną w do party.
@draken czemu ktoś ma nie robić tanka?
Stworzyłem Gildię, nazywa się Legion Cienia. Mój nick: Berfulos. Kto chętny niech pisze!
Można jutro z rana coś pograć, ja mam hunta 29 lvl jak cos, ale mogę od nowa zagrać ;p Tylko podajcie godzinę i gramy, bo będziemy się tak umawiać przez tydzień.
tez niedawno zazalem grac na tym serwerze i z checia bym do was dolaczyl jutro albo w w poniedzialek
@draken czemu ktoś ma nie robić tanka?
Bo ja chcę grać tankiem.
Jeśli jest jaka osoba która zna wowa dobrze i jest w stanie posiedzieć ze mną na ts i mi potłumaczyć i wgl zapraszam tu :Ip: 193.33.177.23:10190Pokój na dole "Pausztajny"hasło : psujkaJa będę tam siedział i czekał
Jutro wrócę do domu, zacznijcie grać beze mnie, ja do was dolączę i ew. was podgonię. Piszcie na gg jeśi macie jakieś pytania.