WOW SZukam dwoch kompana do wspolnej gry

W starszych dodatkach aby coś osiągnąć trzeba było poświęcić na to czas teraz byle pierwszy lepszy świeży 100lvl może zacząć raidować hc po 2 dniach farmy honoru (...)

Tak, tak jak chcesz być boostowana kupą. Aby zacząć normalne raidowanie najpierw trzeba zebrać setówki, trinkety z normala i złożyć ringa. Nie mówiąc o godzinach farmy by zacząć progress mythica.

Sęk w tym, że gram na globie i regularnie opłacam abonament więc nie wiem po co te wywody? Zresztą jak tylko ktoś nowy się zapyta jak się ubrać na czacie wszyscy mu piszą "idź pofarm honor" nieliczni "do jungli po apexisy". Trinkety normala mam ze skrzynek eventowych robiłbym częściej miałbym pewnie cały secik nawet teraz na generalu dyskutują o tym, że kiedyś było ciekawiej...

sam jeden raid poziom mythic nie jest jeszcze zadnym wyznacznikiem jak reszta jest do d*py zwłaszcza pvp

Pograłbym, ale na Vanilli. Nostalrius był moim pierwszym serwerem, dlatego chciałbym nadal grać na podstawce. Polecam serwer Kronos, wielu z Nostalriusa przeniosło się właśnie na ten serwer. Jak coś to piszcie na pw, z chęcią z kimś pobiegam. :)

Setówki nie lecą za skrzynek eventowych.

Witam szukam dwoch kompana do wspolnej gry w wowa i teraz meritum ;p Ja jestem newbie jezeli chodzi o wowa jakas tam wiedze mam i szukam ludzi podobnych do mnie czyli kiedys grali sobie sami w wowa chca pograc ale nie ogarniaja gry i chca sami zglebiac wiedze na jej temat ja chcialbym grac tankiem lub healerem fanie byloby gdybysmy we 3 mieli inne klasy dps tank i healer nie mam ochoty siedziec z jakims cwaniakiem ktory gra tysiac lat w wowa i chwali sie wiedza na jego temat -.-

Wymagania:

-jakis kominukator glosowy typu Ventrilo raidcall ts czy mumble mi to wsio

-wiek nie ma znaczenia chodzi o dojrzalosc mentalna jedynie

-duzo czasu na gre

P.S

Dogadamy sie ogolnie jaki server w gre wchodzi pirat cata lub Woltk te dwa dodatki leza mi najbardziej nie ma mowy o globalach ani nowszych wersjach jesli masz ochote pograc to pisz tutaj w temacie